Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Nieuwe cursus milieucoach van start

Het Rotterdams Milieucentrum organiseert sinds 2010 de cursus Milieucoach. Het is een praktische cursus van 4 avonden over energie – en duurzaamheid in eigen huis met veel aandacht voor hoe je deze informatie kan overbrengen. Een nieuwe cursus start op maandagavond 3 februari en de vervolgavonden zijn op maandagavonden 10 en 17 februari en op 2 maart (in het wijkgebouw / verzamelgebouw Afrikaanderwijk, Afrikaanderplein 7).

Aanmelden via info@rotterdamsmilieucentrum.nl.

Na afloop ontvangen de deelnemers het certificaat Milieucoach. In totaal werden er meer dan 350 bewoners (!) opgeleid tot milieucoach die voorlichtingen gaven in de Rotterdam wijken.

Certificaat
Met het certificaat gaan de Milieucoaches voorlichting geven in hun eigen netwerk. Zoals in de straat straat of buurt, bij een vereniging of in de kamer van de wijk. De Milieucoaches maken hierbij gebruik van een e.koffer vol demonstratiemateriaal, de besparingsladder en de opZuinig!-quiz. De cursus Milieucoach is gratis. De cursussen gaan naast energie besparen ook over het gezamenlijk opwekken van duurzame energie en het betrekken van uw (mede-)bewoners. Dus de cursus Milieucoach is uiterst geschikt voor Vereniging van Eigenaren (VVE) en voor huurders – bewonersgroepen!

februari 03 2020

Details

Datum 3 februari 2020
Tijd 19:30 - 21:30
Terugkerend
(zie alle data)
Evenement Categorieën: , ,
Evenement Tags:, , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Wijkgebouw Afrikaanderwijk

Afrikaanderplein 7
Rotterdam, Zuid-Holland 3072 EA Nederland

+ Google Maps

Organisator

Rotterdams Milieucentrum (RMC)
Phone: 010 - 465 64 96
Email:
Website: Visit Organizer Website