Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Doe mee aan de actie #Natuurinjetuin mét leuke tips

Helaas is de Natuurwerkdag dit jaar afgelast door de huidige coronamaatregelen. De natuur kan niet nog een jaar wachten op onze hulp. Daarom roepen we iedereen op om op zaterdag 7 november mee te doen aan de actie #natuurinjetuin.

Doe mee aan de actie #natuurinjetuin

Wist je dat tuinen heel belangrijk zijn voor biodiversiteit? Dit jaar gaan we daarom aan de slag voor biodiversiteit in de tuin. Bouw een insectenhotel, maak een takkenril van snoeiafval, een egelhoekje of plant bloembollen in je tuin. Houd de website van natuurwerkdag.nl in de gaten, hierop delen ze tips, inspiratie en filmpjes zodat je op 7 november aan de slag kunt gaan!

Wist je dat je 20% korting ontvangt op biologische bloembollen als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van natuurwerkdag?  Via de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de actie #natuurinjetuin. Je ontvangt bijvoorbeeld alvast de eerste leuke tips voor zaterdag 7 november en je komt erachter waarom je juist niet je tuin winterklaar moet maken. Dus schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 20% korting op biologische bloembollen van Nature Bulbs. 

 

Natuurwerkdag: ‘Stimuleren om meer mensen in Nederland samen groen vrijwilligerswerk te laten doen’

 

 

november 07 2020

Details

Datum 7 november 2020
Tijd 09:30 - 15:00
Evenement Categorieën: , ,
Evenement Tags:, , , , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Organisator

Natuurwerkdag
Phone: 06 51 92 24 35
Email:
Website: Visit Organizer Website