Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Nationale Klimaatweek

Doe mee met de Klimaatweek. Van overheid tot bedrijfsleven en van burgers tot scholieren, iedereen kan bijdragen aan een duurzamer Nederland. Een beter klimaat begint vandaag. Doe jij ook mee? Dit is hét moment om nog bewuster te leven, minder CO2 uit te stoten en meer (energie) te besparen. Dat is goed voor ons allemaal, een groener Nederland én onze portemonnee.

Tijdens de Nationale Klimaatweek worden veel activiteiten georganiseerd. Selecteer een datum of zoek naar jouw plaats om te kijken wat er te doen is. Per activiteit is aangegeven waar je meer informatie kunt vinden en waar je je kunt aanmelden.

Ga HIER naar het programma

Over deze campagne

Veel Nederlanders zijn al goed bezig en besparen energie. Dit is het moment om bewuster te leven, minder CO2 uit te stoten en meer te besparen. Veel overheden, bedrijven en huishoudens helpen al mee en leven steeds duurzamer. Dat is goed voor ons allemaal, een groener Nederland én onze portemonnee. Maar er moet nog veel gebeuren om de afgesproken CO2-doelen te behalen. Om nóg meer burgers en organisaties te inspireren zich in te zetten voor een beter klimaat, organiseren we van 31 oktober t/m 6 november 2022 de Nationale Klimaatweek.

Heb je vragen over de Nationale Klimaatweek? Mail dan naar klimaatweek@minezk.nl.

Deze campagne is een initiatief van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

november 01 2022
  ·  
november 06 2022

Details

Start 1 november 2022
Eind 6 november 2022
Evenement Categorieën: , ,
Evenement Tags:, , , , , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Organisator

Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
Website: Visit Organizer Website