Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

KEEP IT GREEN DAY!

Op zaterdag 8 september wordt de Keep it Green Day georganiseerd door Stadsbeheer Rotterdam op verschillende locaties in de stad waar bewoners zelf aan de slag zijn gegaan met en in het groen.

Rotterdamse bewoners nodigen u uit om mee te genieten van de resultaten van hun inspanningen: prachtige groene wijktuinen, een kleurrijk stuk park, een rijk gevulde moestuin en bloeiende bijenlinten. Kom langs en ontdek een van de minder bekende groene oases in Rotterdam. Ontmoet buurtgenoten met een passie voor groen, ga mee langs zelfbeheerprojecten in de buurt of doe mee met één van de activiteiten. Vraag beplatingsadvies aan de wijktuinman, doe mee met de workshop bouw je eigen insectenhotel, laat je inspireren door een imker, ruil mee op de plantenruilbeurs of plant zelf een winterbestendige struik. U bent welkom op diverse locaties in Rotterdam, waaronder het Wollenfoppenpark, het Varkenoordse park en natuurpad het Waaltje.

Fietstocht Bewonerszelfbeheer
Het Parkenoverleg, de stichting Dakpark, de Groeneconnectie en het Essenburgpark e.a.organiseren zaterdagmiddag 8 september een fietsconferentie. Een fietstocht naar diverse zelfbeheer projecten van bewoners in west en het centrum. Ga mee met de tocht, praat en denk mee over bewonerszelfbeheer in onze stad! Om 13.00 uur wordt vertrokken vanaf het Dakpark in Delfshaven (bij de buurttuin). U kunt zich >>> HIER <<< aanmelden voor deze bijzondere fietstocht op Keep it Green Day!

Kijk voor meer informatie op www.rotterdam.nl/Keep-it-Green-Day.

september 08 2018

Venue

Rotterdam

meerdere lokaties
Rotterdam, Zuid - Holland 3013BR Nederland

+ Google Maps

Phone:

010-4656496

Visit Venue Website

Organisator

Gemeente Rotterdam
Phone: 14010
Email:
Website: Visit Organizer Website