Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Magische Lichtjesavond met lampionnenoptocht in Trompenburg

Op vrijdagavond 12 November vormen de donkere tuinen van Trompenburg opnieuw het decor voor een bijzondere lichtjesavond. Trompenburg is die avond geopend tot 21:00 uur en jong en oud word verrast met een magische avondwandeling waar de botanische tuin een hoofdrol in speelt.

Workshop ‘Maak je eigen botanische lampion’:
Met speciaal papier, bijzondere blaadjes uit de tuin en een LED lampje creeer jij je eigen botanische lampion. Dit doe je onder begeleiding van Trompenburgs enthousiaste team, overdekt onder de magische tent in tuin Perenhof waar uiteraard warme chocolade melk en glühwein verkrijgbaar is. Nadat je een eigen lampion geknutseld hebt loop je mee in één van de lampionnenoptochten door de tuin.
Deelname aan de workshop kost €9,95 per kind. Je ouders of begeleiders betalen alleen de reguliere entree.
Meld je hier aan:

Lampionnenoptocht:
Heb jij al een toffe lampion en kom je alleen voor die spannende avondwandeling door de magische tuinen van Trompenburg? Hieronder kun je aanmelden voor de lampionnenoptocht. Deze eindigt bij Theehuis ‘De Uithoek’ waar je uiteraard een warme chocolade melk of glühwein kunt krijgen onder het genot van een knisperend houtvuurtje.

De workshop is inclusief deelname aan de lampionnenoptocht. Hier hoeft niet apart voor gereserveerd of betaald te worden. Deelname is exclusief alle reguliere entree.
Foto: door Nienke Homans 

november 12 2021

Venue

Trompenburg Tuinen & Arboretum

Honingerdijk 86
Rotterdam, Zuid - Holland 3062 NX Nederland

+ Google Maps

Phone:

010 - 233 01 66

Visit Venue Website

Organisator

Trompenburg Tuinen & Arboretum
Phone: 010 - 233 01 66
Email:
Website: Visit Organizer Website