Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Maak kennis met de boomgaard Buitenplaats Vlaardingen

Op 27 maart van 13:00 – 15:30 uur organiseert Natuurlijk Delfland een snoeidag onder het motto Maak kennis met de boomgaard Buitenplaats Vlaardingen. Belangstellenden worden uitgenodigd zich op te geven via medewerkernatuurlijkdelfland@gmail.com. Voor gereedschap wordt gezorgd. Na aanmelding krijg je een bevestiging van deelname met verdere informatie. Naast kennismaking, instructie over het snoeien is het ook de bedoeling om een vaste groep mensen te formeren die deze boomgaard gaan onderhouden. De boomgaard bestaat uit circa 30 appel, peren en pruimenbomen. Trek stevige schoenen en kleding aan die tegen een stootje kan. Het belang van een boomgaard zit in sieraad voor het landschap, de bron van voedsel voor bijen, zweefvliegen en kevers. Want wat is er mooier dan een boomgaard die in bloei staat?

Wat is en doet Natuurlijk Delfland?

Natuurlijk Delfland staat voor een natuurlijke leefomgeving. Een vereniging waarvan de leden actief bezig zijn met natuurstudie, natuureducatie en natuurbescherming. Via deze N’s komen we tot een duurzame en robuuste natuur.

Door excursies, lezingen, cursussen, inventarisaties, advisering en natuurbeheer worden deze doelen vormgegeven. De activiteiten zijn in drie categorieën te verdelen: voor de gezelligheid, voor mensen die meer willen weten en voor specialisten. Dit alles rond onderwerpen van de natuur bij ons in de buurt.

Elk jaar kent een groot thema. In 2021 het thema Zaaien en Maaien

Iedere maand wordt gevraagd om naar één plantensoort of een dier uit te kijken.

maart 27 2021

Details

Datum 27 maart 2021
Tijd 13:00 - 15:30
Kosten Gratis
Evenement Categorieën: , , ,
Evenement Tags:, , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Buitenplaats Vlaardingen

Zuidbuurt 85
Vlaardingen, Zuid-Holland 3013 Nederland

+ Google Maps

Organisator

natuurlijk delfland
Website: Visit Organizer Website