Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Lezing en excursie over Vleermuizen

Over de fascinerende vleermuis organiseert IVN afdeling Rotterdam en omstreken een tweeluik, namelijk een lezing (op donderdagavond 31 augustus) en een excursie (op donderdagavond 7 september). De lezing wordt gegeven door een vleermuisexpert die onder meer jarenlang onderzoek heeft gedaan naar vleermuizen in het Kralingse Bos; de excursie wordt begeleid door twee medewerkers van Bureau Stadsnatuur.

De vleermuis is het enige vliegende zoogdier. Het is alom aanwezig, ook in bebouwde omgeving, maar is weinig bekend en gekend. Er gaan ook allerlei fabels over de vleermuis. Tijdens de lezing zult u meer te horen en te zien krijgen over de bijzondere levenswijze en het nut van vleermuizen.

 

Gelet op het beperkt aantal plaatsen bij de lezing en de excursie, is inschrijving vooraf verplicht. Dit kan per e-mail (liesbethdenhaan@gmail.com).

Na aanmelding ontvangt u bericht of er nog plaats is.

 

Tijd en locatie lezing: 31 augustus, LCC Romeynshof, zaal Briand, open vanaf 19.30 uur. Toegang voor niet-leden IVN-afd. Rotterdam is € 7,50 (contant te voldoen bij de zaal).

Tijd en locatie excursie: 7 september, Kralingse Bos, vertrek om 20.15 uur; locatie nader te bepalen.

 

Bij over-intekening van de excursie hebben degenen die de lezing hebben bijgewoond voorrang bij deelname aan de excursie.

Voor meer informatie kunt u zich telefonisch wenden tot Liesbeth den Haan op tel. 06-47046122.

augustus 31 2017

Details

Datum 31 augustus 2017
Tijd 20:30
Terugkerend
(zie alle data)
Kosten €7,50
Evenement Categorieën: , ,
Evenement Tags:, ,

Venue

LCC Romeynshof

Stresemannplaats 8
Rotterdam, 3068 JL Nederland

+ Google Maps

Visit Venue Website

Organisator

IVN Rotterdam
Phone: 010 458 68 97
Email:
Website: Visit Organizer Website