Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Landelijke dag Sovon vogelonderzoek ONLINE

De landelijke dag van Sovon is de dag voor actieve vogelaars in Nederland. Het programma is dit jaar volledig online. Op zaterdag 28 november kun je een inspirerend programma verwachten met lezingen van topsprekers. Je kunt op 28 november van 10.00 tot 17.00 uur het programma volgen op drie streams op YouTube. Luister naar inspirerende verhalen over onder andere akker- en weidevogels, exoten in Nederland, onderzoek aan visetende vogels en de resultaten van vijf jaar tellen in tuinen. Via de chat kun je vragen stellen aan de sprekers. Lezing gemist? Geen zorgen. Ook na de Landelijke Dag blijven de lezingen beschikbaar.

Bekijk hier alle lezingen »

Online beursvleur

Naast het lezingenprogramma vind je van 28 november tot 5 december op onze website een breed aanbod van aanbiedingen van reisorganisaties, optiekmerken, uitgeverijen, kunstenaars en natuurorganisaties. Op de virtuele beursvloer kun je bovendien een praatje maken met de standhouders en andere bezoekers aan de Landelijke Dag.

Landelijke Dag podcast

Ook als luisteraar kun je de Landelijke Dag meemaken. De bekende podcaster en cabaretier Begijn Le Bleu interviewt sprekers en auteurs van boeken en neemt je mee achter de schermen van de Landelijke Dag.

Bekijk met wie Begijn Le Bleu ’s middags in gesprek gaat »

Aanmelden

Het lezingenprogramma is vrij toegankelijk (wel met vooraf aanmelden). Mocht dit programma je bevallen, stellen we een vrijwillige bijdrage op prijs. Meld je HIER aan.

 

 

november 28 2020

Details

Datum 28 november 2020
Tijd 10:00 - 17:00
Kosten payl
Evenement Categorieën: , , ,
Evenement Tags:, , , , , , , , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Organisator

Sovon Vogelonderzoek Nederland
Phone: 024 7 410 410
Email:
Website: Visit Organizer Website