Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Kruidenworkshop Warm de winter in

Bereid je voor op een gezonde en comfortabele winter. In deze workshop maak je drie kruidenproducten die het binnen zitten de komende maanden aangenaam maken. Denk aan warme drankjes, heerlijke geuren en zachte smeersels op 3 oktober in de Buurtuin op het Dakpark.

Meer info en inschrijven via www.groendoen.org/workshops

Bereid je voor op de kou in deze ‘warm de winter in’ workshop. Warmte is niet alleen gezellig, het is ook een voorwaarde om gezond de winter in te gaan. En in onze huis- tuin en keukenformule betekent dat: eet en drink je warm, smeer je warm en hul je huis in warme sferen met producten uit de natuur en/of je keukenkastje.

Je gaat naar huis met drie producten die je de winter door helpen en je inspireren om thuis verder mee aan de slag te gaan. Docent Saadet van Noppen is kruidenexpert met een achtergrond als homeopathisch arts en orthomoleculair therapeut. Zij is een vat vol kennis dus neem een opschrijfboekje mee om al haar tips en recepten te noteren. Donderdag 17 oktober van 19.30 tot 21.30 uur in de buurttuin op het Dakpark. De kosten zijn €35-, inclusief drie producten, veel kennis en recepten en thee met iets lekkers.

Je kunt deze workshop goed combineren met Bouw aan je weerstand in (14/11). Samen kosten ze €60-,

oktober 17 2019

Details

Datum 17 oktober 2019
Tijd 20:30 - 22:30
Kosten €35
Evenement Categorieën: , , ,
Evenement Tags:, , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Dakpark

Hudsonstraat
Rotterdam, Zuid - Holland 3025CE Nederland

+ Google Maps

Visit Venue Website

Organisator

Groen Doen
Website: Visit Organizer Website