Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Kruidentekenen met Hélène bij de Rotterdamse Munt

Lekker buiten in de tuin van Rotterdamse Munt, kruiden en eetbare bloemen natekenen! Een heerlijk zomerse workshop. Je start met wat tekenoefeningen en uitleg over het materiaal. De kruiden die je gaat tekenen pluk je zelf in de tuin. Er is genoeg keus! Met behulp van de door jou geplukte plantjes maak je een ruwe schets in potlood. Vervolgens teken je op mooi papier je favoriete kruid en je werkt deze uit met inktpotloden, fineliner, aquarelverf of kleurpotlood. Na afloop krijg je je eigen illustratie in een lijstje mee naar huis. Leuk voor aan de muur of om kado te geven! Dit evenement vindt plaats tijdens de September Parkenmaand.

Over Hélène Peters

Hélène Peters  geeft tekenworkshops en tekencursussen. Bij haar kun je op een ontspannen manier leren een mooie tekening te maken. Ze leert je kijken naar vormen, legt je uit over de kleurencirkel en bespreekt je aanpak. Wat ga je tekenen, hoe en waar vind je je inspiratie, hoe zit dat nou met de compositie en welke kleuren gebruik je?  Bij Hélène kan iedereen tekenen.

Meer informatie over deze workshop vind je op www.helene-illustraties.nl/workshop-kruiden-tekenen

Praktische informatie

  • Waar en wanneer: In de tuin onder de parasol of in de kas van de Rotterdamse Munt. op zaterdag 11 juli van 12:00 – 16:00 uur.
  • Kosten: Deze workshop kost € 55,00 en is inclusief heerlijke lunch met verse kruiden en eetbare bloemen. Tijdens de workshop staat er kruidenthee, zomerwater en iets zoets klaar.
  • Meedoen?: Opgeven kan door een email te sturen naar Helene via info@helene-illustraties.nl onder vermelding van workshop Kruiden tekenen op 12 september of 23 september

Parkenmaand 2020

Ook dit jaar is er weer een Rotterdamse Parkenmaand! De hele maand september staat bol van wandelingen, tochten, workshops en kleine evenementjes in, of vanuit de mooie parken in onze stad.  Op zondag 6 september spreken de Gebroeders Groen de jaarlijkse GROENREDE(N) uit (13.00 uur Heemraadssingel).

Ga HIER naar het overzicht van het volledige programma van Parkenmaand en vind daar ook de link naar alle tickets.

september 12 2020

Details

Datum 12 september 2020
Tijd 12:00 - 16:00
Terugkerend
(zie alle data)
Kosten €55
Evenement Categorieën: , , , ,
Evenement Tags:, , , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Rotterdamse Munt

Rosestraat 200
Rotterdam, Zuid - Holland 3072 KG Nederland

+ Google Maps

Phone:

meedoen@rottterdamsemunt.nl

Visit Venue Website

Organisator

Stadskruidentuin Rotterdamse munt
Email:
Website: Visit Organizer Website