Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Kom naar het Rotterdams WeerWoord Festival!

Meld je aan voor het Rotterdams WeerWoord Festival op 26 november! Want dit festival wil je niet missen. De organisatie trekt de meest wonderbaarlijke, meest onmogelijke verhalen van binnen en buiten Rotterdam voor je uit de kast.

Bijvoorbeeld: hoe je een huis kunt bouwen dat wegdraait van de zon. Of: hoe je van een paar liter water tientallen liters kunt maken in een gortdroge woestijn. Maar ook: hoe je moeilijk bereikbare bewonersgroepen toch kunt raken in het klimaat-hart.

Aanpakkers, kunstenaars, onderzoekers en omdenkers, de nieuwste technologieën en innovatieve, creatieve en vooral volhardende mindsets passeren allemaal de revue. Zo willen we jouw creativiteit en energie nog meer laten stromen. En laten zien: yes, we can! Niets is onmogelijk. Samen kunnen wij klimaatverandering aan!

Rotterdams WeerWoord Festival, 26 november 13.30 – 17.30

Thema: Niets is onmogelijk!

Meld je aan via: https://forms.gle/ndkF9F9Gfera1yzbA

Het wordt een zogeheten blended event: een mix van virtuele ontmoeting en fysieke activiteiten (bij jou thuis). En een mix van Dromen, Doen en Dialoog. Waarbij we door je scherm barsten om een onvergetelijke ervaring te creëren. Want ook hier geldt: niets is onmogelijk!

november 26 2020

Details

Datum 26 november 2020
Tijd 13:30 - 17:30
Evenement Categorieën: , , ,
Evenement Tags:, , , , ,
Website Bezoek Event Website

Organisator

rotterdams weerwoord
Website: Visit Organizer Website