Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

19 mei Klimaatcafé in Stadskwekerij de Kas

Het Rotterdams Klimaat Initiatief (RKI) en Milieudefensie Rotterdam willen een signaal afgeven tijdens de Wereldhavendagen over de klimaatveranderingen. Men nodigt geïnteresseerden uit op zondag 19 mei voor een (2de) Klimaatcafé om hier verdere plannen voor te maken en afspraken over te maken, vanaf 14.00 uur  in Stadskwekerij De Kas in de van  Beuningenstraat 22, 3039 WE Rotterdam.

Na de grote Klimaatmars in Amsterdam werd op tal van plekken hard gewerkt om de druk voor eerlijk en ambitieus klimaatbeleid verder op te voeren. Zo was er een serie acties van Exctintion Rebellion, organiseerde De GoedeZaak een klimaatmeetup over inclusieve klimaatactie en liep op 1 mei een klimaatblok mee met de demonstratie van de FNV.  In Rotterdam organiseert het RKI diverse activiteiten zoals de klimaatcafés. In het eerste Klimaatcafé in april werd het idee geopperd om tijdens de Wereldhavendagen een ‘signaal’ af te geven over de klimaatveranderingen. Hierover en andere mogelijke activiteiten gaat het op 19 mei a.s..

Programma 19 mei

13:30 uur: Inloop en bijpraten
14:00 uur: Stel jezelf voor. Wie ben je en op welke manier wil je bijdragen aan de klimaat coalitie in Rotterdam? Wat vindt je leuk en waar ben je goed in? Wat wil je leren?
14:30 uur: Brainstorm
15:30 uur: Pauze
15:45 uur: Afspraken maken.
17:00 uur: Napraten en afsluiten.

Aanmelden via: patrickvanklink@upcmail.nl 

mei 19 2019

Details

Datum 19 mei 2019
Tijd 15:00 - 18:00
Evenement Categorieën: , ,
Evenement Tags:, , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Stadskwekerij de Kas

Van Beuningenstraat 22
Rotterdam, Zuid-Holland 3039 WE Nederland

+ Google Maps

Organisator

Rotterdams Klimaat Initiatief
Email:
Website: Visit Organizer Website