Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Kindermiddag: Takken sjouwen, hutten bouwen.

Ooit al een echte hut willen bouwen in het Mildenburgbos? Meld je dan aan en sjouw en bouw deze middag mee! Het materiaal waarmee je dat kunt doen ligt voor het oprapen in het bos! Samen met een gids ga je op pad: het bos verkennen, takken verzamelen om uiteindelijk een prachtige hut te bouwen. Ben jij tussen de 6 en 12 jaar en niet bang voor vieze handen? Kom dan naar de kindermiddag! Je begint en eindigt bij de werkschuur van de boswachters in het Mildenburgbos. Handen uit de mouwen dus! Omdat het bouwen van hutten buiten best een klus is, staat er na afloop binnen drinken en wat te eten klaar . Deze middag wordt georganiseerd door Stichting Het Zuid-Hollands Landschap i.s.m. het IVN, afdeling Voorne Putten Rozenburg.

Praktische info

Parkeren
De start van de excursie is bij de ingang van het Mildenburgbos aan de Hoflaan in Oostvoorne. Daar is ook voldoende parkeergelegenheid. Bij gebruik van navigatie kun je het adres Hoflaan 13, Oostvoorne aanhouden.

Horeca in de buurt
Wapen van Marion

Leuk voor kids
Deze middag is speciaal en alleen voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar!  Deze middag is niet geschikt voor verjaardagsfeestjes. Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een verjaardagsfeestje? Kies dan voor een van de zes doe routes die we vanaf het bezoekerscentrum hebben uitgezet.

Laarzen komen van pas
We gaan lekker naar buiten dus trek laarzen of waterdichte schoenen aan! En kleding die vies mag worden.

Bijzonderheden
Deze middag wordt georganiseerd voor kinderen. (Groot) Ouders kunnen er niet bij blijven. Dus (groot)ouders: neem stevige wandelschoenen mee en geniet ondertussen van een mooie wandeling door de duinen!

Locatie
Hoflaan 13, 3233 AN, Oostvoorne

maart 21 2020

Details

Datum 21 maart 2020
Tijd 14:00 - 15:30
Kosten €4,50
Evenement Categorieën: , , ,
Evenement Tags:, , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Mildenburgbos

Hoflaan 13
Oostvoorne, Zuid-Holland 3233 AN Nederland

+ Google Maps

Organisatoren

Zuid Hollands Landschap
Phone: 010 272 22 22
Website: Visit Organizer Website
KNNV Delfland/IVN Voorne Putten Rozenburg
Email:
Website: Visit Organizer Website