Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Kindermiddag: De wondere wereld van waterdiertjes

Onder water ligt een grote on-ontdekte wereld op je te wachten! Nieuwsgierig hoe die wereld eruit ziet? Meld je dan aan voor de kindermiddag de wondere wereld van waterdiertjes! Reserveer HIER <<<.

Er gaat een wereld voor je open wanneer je de onderwaterwereld in duikt. Niet letterlijk, maar gewapend met schepnet, loeppotjes en aquaria duiken we deze middag wel in de wereld van de poeltjes in de Duinen van Oostvoorne. Welke dieren leven daar nu eigenlijk? Hoe zien ze eruit en, hoe wreed het misschien ook klinkt, wie eet wie? Ben je tussen de 6 en 12 jaar, nieuwsgierig en een echte onderzoeker? Meld je dan aan! Onder leiding van een speciale slootjesexpert ontdek je deze middag het leven onder water. De kindermiddag, De wondere wereld van waterdiertjes vindt plaats in het weekend van de nationale slootjesdagen van het IVN, lees hier meer.

Deze middag wordt georganiseerd door het Zuid-Hollands Landschap i.s.m. het IVN, afdeling Voorne Putten Rozenburg

Verzamelen vandaag op de parkeerplaats aan het einde van de F.H.G. van Itersonlaan te Oostvoorne (aan het begin van de C. Sipkesslag). Voor navigatie kun je Duinzoom 16.

juni 15 2019

Details

Datum 15 juni 2019
Tijd 15:00 - 16:30
Kosten €4
Evenement Categorieën: , , , ,
Evenement Tags:, , , , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Parkeerplaats F.H.G. van Itersonlaan

Duinzoom 16
Oostvoorne, Zuid-Holland 3233EG Nederland

+ Google Maps

Organisator

Zuid Hollands Landschap
Phone: 010 272 22 22
Website: Visit Organizer Website