Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Kindermiddag braakballen pluizen

Nieuwsgierig naar welke botjes, schedeltjes en wat nog meer je in een braakbal kunt vinden? Pluis dan met ons mee! Uilen braken ballen uit, braakballen. Maar waarom eigenlijk? En wat zit er allemaal in zo’n braakbal? Ben je tussen de 6 en 12 jaar en een echte onderzoeker? Kom dan met ons mee pluizen en ontdekken in het bezoekerscentrum Tenellaplas, Rockanje.

Je krijgt eerst alles te horen over uilen en hun gedrag. Maar wist je dat ook sommige andere vogels braakballen uitspugen? Dit en nog veel meer kom je allemaal te weten. Natuurlijk kun je ook je vragen stellen. Daarna mag je zelf aan de slag! Met loepjes en ander materiaal kun je je vondsten goed bekijken. Aan het eind van de middag mag je je gevonden schedeltjes en botjes mee naar huis nemen. Nieuwsgierig naar wat je allemaal in een braakbal kunt vinden? Meld je dan aan en pluis mee! Deze middag wordt georganiseerd door het Zuid-Hollands Landschap i.s.m. het IVN, afdeling Voorne Putten Rozenburg.

Praktische info

Parkeren
Parkeren kan bij Bezoekerscentrum Tenellaplas, Duinstraat 12a, 3235NK, Rockanje.

Horeca in de buurt
Restaurant de Meidoorn
’t Wapen van Marion Oostvoorne
Restaurant Aan Zee

Leuk voor kids
Deze middag is speciaal en alleen voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar!  Deze middag is niet geschikt voor verjaardagsfeestjes. Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een verjaardagsfeestje? Kies dan voor een van de zes doe routes die we vanaf het bezoekerscentrum hebben uitgezet.

Bijzonderheden
Deze middag wordt georganiseerd voor kinderen. (Groot) Ouders kunnen er niet bij blijven. Dus (groot)ouders: neem stevige wandelschoenen mee en geniet ondertussen van een mooie wandeling door de duinen of drink een kop koffie bij de buren terwijl de kinderen pluizen.

Locatie
Duinstraat 12a, Rockanje

december 14 2019

Details

Datum 14 december 2019
Tijd 14:00 - 15:30
Terugkerend
(zie alle data)
Kosten €4,50
Evenement Categorieën: , ,
Evenement Tags:, , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Duinstraat 12

Duinstraat 12A
Rhoon, Zuid Holland 3235 NK Nederland

+ Google Maps

Organisator

Zuid Hollands Landschap
Phone: 010 272 22 22
Website: Visit Organizer Website