Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Kabouterspeurtocht

Speciaal voor de allerkleinste, allernieuwsgierigste en allerdapperste speurneuzen hebben we deze herfstvakantie een kabouterspeurtocht uitgezet! Meld je aan bij het bezoekerscentrum Tenelleplas en struin samen met je (groot)ouders met de route in je hand door de Duinen van Oostvoorne. Vind je mooie takken, bladeren of andere schatten onderweg? Neem ze mee! Terug in het bezoekerscentrum staat een knutseltafel voor je klaar, waar je met je gevonden schatten wat moois kunt maken. Natuurlijk liggen er ook andere herfstknutsels klaar. Je (groot)ouders willen vast een handje helpen.

Doen jullie mee?

Vooraf aanmelden is niet nodig. Loop naar binnen en wij toveren je om tot een kleine kabouter met rode puntmuts natuurlijk. Meedoen kost slechts € 4,50 per kind en de speurtocht is geschikt voor kinderen van 4 t/m 7 jaar.

Bezoekerscentrum Tenellaplas

Midden in het duingebied van Voorne ligt Bezoekerscentrum Tenellaplas. Een ideaal startpunt om de natuur te verkennen en je uitgebreid door onze vrijwilligers te laten informeren. Je kunt er heerlijk wandelen, fietsen, paardrijden, mountainbiken en genieten van de omgeving.

Openingstijden van het bezoekerscentrum zijn:

Herfstvakantie: 15 – 30 oktober 2022
Maandag 13:00 uur – 16:30 uur
Dinsdag t/m zondag 10:00 uur – 16:30 uur

MEER INFORMATIE

 


Week van het Landschap

Deze activiteit maakt onderdeel uit van de Week van het Landschap, die van 15 t/m 30 oktober gehouden wordt door de provinciale Landschappen. In deze periode worden er in het hele land extra activiteiten georganiseerd om de natuur te beleven.

oktober 15 2022
  ·  
oktober 30 2022

Venue

Bezoekerscentrum Tenellaplas

Duinstraat 12a
Rockanje, Zuid - Holland 3235 NK Nederland

+ Google Maps

Phone:

(0181) 48 39 09

Visit Venue Website

Organisator

Zuid Hollands Landschap
Phone: 010 272 22 22
Website: Visit Organizer Website