Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Jungletocht in een oer-Hollands landschap Klein Profijt

Voor een jungletocht hoef je niet ver weg. Deze kerstvakantie kun je op avontuur in de oer-Hollandse jungle van Klein Profijt bij Rhoon. Ook leuk voor stoere jongens en meiden vanaf 8 jaar. Reserveren

Onder de rook van Rotterdam ligt Klein Profijt, een prachtige natuurgebied met een rijke historie. In het verleden kleurden de grienden hier een keurig en strak landschap. Dat beeld is inmiddels wel verandert! Doordat de grienden niet meer worden afgezet is er een woeste wilgenjungle ontstaan. Trek ook deze jungle in en meld je aan! Let op: dit is echte natuur en vanwege eb en vloed ook niet zonder gevaar! Van de paden mag je hier dan ook alleen bij uitzondering onder begeleiding van de boswachter. En dat is wat we vandaag gaan doen: we verlaten de paden en zoeken onze weg langs kreekjes, klauteren over omgevallen boomstammen en helpen elkaar op lastige stukken. Spot je een bever? Vind je knaagsporen? Wie weet! Trek je laarzen en oude kleren aan en trotseer met onze gidsen het vloedbos. Dit avontuur wil je niet missen!

Voor deze inspannende tocht is een enige conditie vereist. Kinderen vanaf 8 jaar zijn ook van harte welkom, maar wel onder begeleiding van een volwassene.

Praktische info

Parkeren
De start van de excursie is op het parkeerterrein aan het einde van de Schenkeldijk, NIET bij de parkeerplaats van de golfbaan.

Laarzen komen van pas
Trek kaplaarzen of waterdichte schoenen aan en oude kleding.

Bijzonderheden
Om deel te nemen aan de jungletocht is een goede conditie vereist.

Locatie
Schenkeldijk, Rhoon

januari 11 2020

Details

Datum 11 januari 2020
Tijd 10:00 - 12:00
Kosten €8
Evenement Categorieën: , , ,
Evenement Tags:, , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Schenkeldijk

Parkeerplaats
Rhoon, Zuid - Holland Nederland

+ Google Maps

Organisator

Zuid Hollands Landschap
Phone: 010 272 22 22
Website: Visit Organizer Website