Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

INZENDING FOTOWEDSTRIJD VOOR JEUGD VERLENGD TOT 15 MEI

Stichting Natuurbeheer Waalbos organiseert een fotowedstrijd voor de jeugd tot 17 jaar. De termijn voor inzending van foto’s voor de jeugdfotowedstrijd is verlengd t/m 15 mei. Jongeren tot 17 jaar kunnen hun twee mooiste foto’s van planten en vogels inzenden.

Maak foto’s in het Waalbos

Stichting Ons Waalbos daagt jongeren tot 17 jaar uit om naar buiten te gaan en een mooie foto van een plant of een vogel te maken in het Waalbos. Er kunnen maximaal twee foto’s ingeleverd worden met naam, leeftijd en het onderwerp in de bestandsnaam (bijv. Fred Foto 13 – witte vlinder.jpg). Stuur de twee mooiste foto’s uiterlijk 15 mei naar info@onswaalbos.nl

WIN

De 20 mooiste foto’s worden geselecteerd en zullen op de website worden gezet. De uiteindelijke winnaar krijgt een VV cadeaubon van €25. De ingeleverde foto’s kunnen na afloop door de Stichting gebruikt worden als promotiemateriaal. In 2020 maakte Job Trouwborst (12jaar) een bijzondere foto van een reiger die een mol opeet. Kan jij ook zo’n bijzondere foto maken in het Waalbos?

 

 

april 26 2022
  ·  
mei 15 2022

Details

Start 26 april 2022
Eind 15 mei 2022
Kosten Gratis
Evenement Categorieën: , ,
Evenement Tags:, , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Waalbos

Rijsoord, Zuid - Holland Nederland

+ Google Maps

Organisator

ONSWAALBOS
Email:
Website: Visit Organizer Website