Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Inspiratiesessie Vroege Vogels; praat en film mee!

Op zondag 28 november organiseren BNNVARA Vroege Vogels een online sessie met het team van Vroege Vogels. Als Vroege Vogels fan kun je je hiervoor gratis aanmelden! Wat gaan ze doen?

Terugblik en workshop natuurfilmen
Ter ere van de laatste tv-aflevering van dit seizoen, blikken presentator Menno Bentveld en biodiversiteits-expert Koos Biesmeijer terug op het seizoen. Daarna geeft Roel Diepstraten een workshop natuurfilmen. Hij is natuurfilmer bij BNNVARA en o.a. voor de film Wad. De sessie is live, dus je kunt vragen stellen aan de experts. Tevens maak je kans op een bijzondere prijs: een dag op pad in de natuur met natuurfilmer Roel. Hij laat je alles zien en vertelt over zijn vak. VroegeVogels maakt de winnaar aan het eind van de inspiratiesessie bekend. Hoe kan je dit winnen? Door te stemmen of jouw favoriete fragment van het afgelopen seizoen.

De inspiratiesessie zal online plaatsvinden via BNNVARA Spot, het online platform voor BNNVARA-leden. Van 11:00 tot 12:15. Jij als Vroege Vogels fan krijgt nu ook de mogelijkheid om je gratis aan te melden voor de online inspiratiesessie (regulier kaartje incl. lidmaatschap kost normaal gesproken €10,-) met daarbij twee maanden gratis BNNVARA-lidmaatschap (stopt daarna automatisch) waarmee je toegang krijgt tot;

  • Exclusief previews en met korting of gratis naar programma opnames
  • Als eerste op de hoogte van de nieuwste programma’s
  • BNNVARA Spot; live evenementen, exclusieve content en in gesprek met makers

Meld hieronder aan voor Inspiratiesessie; Vroege Vogels praat en film mee! Daarbij ontvang je dus twee maanden gratis BNNVARA-lidmaatschap. 

 

november 28 2021

Details

Datum 28 november 2021
Tijd 11:00 - 12:15
Kosten Gratis
Evenement Categorieën: , , , ,
Evenement Tags:, , , , , , , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

ONLINE

thuis achter je computer

Organisator

Vroege Vogels
Phone: 088-6766666
Website: Visit Organizer Website