Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Impact Days Tuintour in de Rotterdamse Munt ( voorlopig)

Tussen station Rotterdam Zuid en de rode robuuste schouders van de Willemsbrug ligt een groene stadsoase; Rotterdamse Munt. Misschien ken je ze al van de knusse filmavonden in de buitenlucht of met een beetje geluk heb je wel eens een stukje lavendeltaart bij ze gegeten. Maar wist je ook al dat zij hun kruiden verwerken tot kruidenthee? De Rotterdamse Munt wil je graag meer vertellen en laten zien over dit proces en hoe ze een positieve impact maken. Tijdens The Impact Days kun je mee met een van de zes tuintours!

Wat kun je verwachten?
Als je met de Munt meewandelt tijdens een van deze tours op kom je meer te weten over hoe zij samenwerken in en met de stadsnatuur. Je krijgt inzicht in hun werkwijze, hoe zij samenwerken aan meer Groen voor de stad en hoe zij op vele vlakken maatschappelijke waarde toevoegen. Samen met een tuingids ga je op deze zintuigelijke ontdekkingstocht.

De tuintour sluiten ze af met een kleine proeverij met hapjes die lekker combineren bij onze kruidentheeën en mocktails; lokaal en van ’t seizoen. Ze starten met iets lekkers en ze sluiten er mee af.

Meer over The Impact Days
Het aantal ondernemers dat werkt aan een eerlijke en duurzame toekomst groeit, maar toch zijn deze ondernemers nog niet voor iedereen zichtbaar. Om heel Nederland kennis te laten maken met next level ondernemen hebben de vier grootste gemeenten in 2018 het initiatief genomen om The Impact Days te starten. Tijdens deze drie dagen openen next level ondernemers hun deuren om te laten zien hoe zij bijdragen aan een eerlijke en  en duurzame toekomst.

Praktische informatie

  • Proeverij, Tuintour: donderdag 14 april 2022 | 15:00   – 17:00 uur
  • €24,50 Tuintour met gids – inclusief drankjes en hapjes
  • De tuintour met aansluitend de proeverij duurt een anderhalf á twee uur.
  • De data en tijden zijn nog onder voorbehoud. Heb je interesse? Stuur ons dan een bericht zodat we je op de hoogte kunnen houden van de planning.
  • Aanmelden: muntterras@rotterdamsemunt.nl
april 14 2022

Venue

Rotterdamse Munt

Rosestraat 200
Rotterdam, Zuid - Holland 3072 KG Nederland

+ Google Maps

Phone:

meedoen@rottterdamsemunt.nl

Visit Venue Website

Organisator

Stadskruidentuin Rotterdamse munt
Email:
Website: Visit Organizer Website