Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Het Grote Straatberaad over klimaat

Kom naar het eerste beraad over ons klimaat, bij jou in de straat. Een project van We Are Warming-UP. Wil jij een straatcoach worden voor één dag dan kun je je, HIER <<< aanmelden.

Ons klimaat verandert, zoveel is duidelijk. Het regent pijpenstelen, of het regent helemaal niet. En er is iets met vlees? Plastic? Het klimaat verandert, en daar willen We are Warming-UP het met je over hebben. Hoe leven we met elkaar samen in een veranderende wereld? Wie draagt welke lasten? Wat is eerlijk? Solidair? Dit zijn vragen die ons allemaal aangaan. Nederlanders gaan in beraad en de Rotterdammers op 18 oktober.

18 oktober in Rotterdam

Warming Up organiseert op 18 oktober ook in jouw buurt een straatberaad: een volksvergadering met buurtgenoten over hoe we onze toekomst vorm willen geven. Hoe moet jouw straat, dorp of stad eruit komen te zien? Het Grote Straatberaad is een spel waarbij je gedurende twee uur met buurtgenoten opdrachten uitvoert, overlegt, discussieert en vragen beantwoordt. Je bouwt zo samen aan een Straatverklaring.
Alle Straatverklaringen die in het najaar van 2020 door heel Nederland worden gemaakt, verzamelen we in de eerste échte klimaatverklaring van Nederland, namelijk die van de Nederlanders zelf.

Op 6 november biedt men deze klimaatverklaring aan aan onze regering.

Meedoen?

Hoe kun je meedoen met jouw straat? Per straat heb je één straatcoach nodig die ongeveer 10 straatgenoten of buurtgenoten weet te mobiliseren en die ons aanspreekpunt is voor de dag. We Warming Up zorgt
voor alle materialen om dit spel te spelen en een instructie vooraf zodat je precies weet wat de bedoeling is.

Wil jij een straatcoach worden voor één dag dan kun je je, HIER <<< aanmelden.

 

oktober 18 2020

Details

Datum 18 oktober 2020
Evenement Categorieën: , , , ,
Evenement Tags:, , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Ergens in Rotterdam (???)

Zuid-Holland Nederland

Organisator

We are Warming-UP
Phone: 06-54780497
Email:
Website: Visit Organizer Website