Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Heerenhuys-kamerconcerten: Herencia

Herencia is een project van de Colombiaans-Nederlandse zangeres Juliana Martina, waarin zij samen met gitarist Jean-Jacques Rojer en bassist Max Esquivel inspiratie haalt uit haar muzikale ‘erfenis’, Latijns-Amerikaanse folklore verweven met jazzy invloeden. De liedjes verhalen over actuele thema’s als immigratie, culturele intergratie, het verdriet van vertrekken en liefde voor je vaderland.

Heerenhuys-kamerconcerten

Sinds mei 2018 vinden iedere zondagochtend in Het Park bij de Euromast de intieme Heerenhuys-kamerconcerten plaats, een initiatief van Stichting Droom en Daad. Verschillende muzikanten, allen gelinkt aan Rotterdam, verzorgen een zeer gevarieerd aanbod: van jazz tot klassiek tot wereldmuziek en alles wat daar tussenin zit. Het Heerenhuys is een prachtig gerestaureerd rijksmonument uit 1750. De concerten spelen in de Parkzaal van Dudok In Het Park, de sfeervolle brasserie die in het pand gevestigd is.

Praktische informatie

  • De concerten vinden plaats in de Parkzaal van Dudok in het Park, een intieme kleine zaal met een beperkt aantal stoelen, dus koop bijtijds je kaartje.
  • Het gaat om luisterconcerten, om die reden niet geschikt voor baby’s of kinderen jonger dan 6 jaar.
  • Huisdieren mogen niet naar binnen.
  • Tijden: Zaal open: 11.00 uur . Concert: 11.30 – 12.30 uur
  • Entree: Volwassene € 7,50. Kinderen en jongeren 6-18 jaar € 0,00, wel graag een stoel reserveren. Studentenpas € 5,00.  Concert + ontbijt € 20,00
maart 22 2020

Details

Datum 22 maart 2020
Tijd 11:30 - 12:30
Kosten €7,50
Evenement Categorieën: ,
Evenement Tags:, , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Heerenhuys in Het Park

Baden Powelllaan 12
Rotterdam, Zuid-Holland 3016 GJ Nederland

+ Google Maps

Visit Venue Website

Organisator

Stichting Droom en Daad
Phone: 010 316 17 20
Email:
Website: Visit Organizer Website