Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Heerenhuys-kamerconcerten: Duo Bottasso

Zondag 5 juli herstarten de concerten in het Heerenhuys!  Heb je zin in een warm Italiaans folk-jazzfeestje van 2 topmusici, dan is dit concert een must! De broers Nicolò en Simone Bottasso spelen avontuurlijke en verrassende wereldmuziek, met eigen composities en interpretaties van Italiaanse volksliedjes. Nicolò speelt viool en altviool en Simone diatonische trekzak. Het duo is altijd op op zoek naar een compromis tussen instrumentale verfijndheid en explosieve energie en improvisatie. Hun laatste CD ‘Crescendo’ zou zomaar door kunnen gaan als jazz-album, ware het niet dat al hun nummers duidelijk gebaseerd zijn op de Italiaanse traditie.

Heerenhuys-kamerconcerten

Sinds mei 2018 vinden iedere zondagochtend in Het Park bij de Euromast de intieme Heerenhuys-kamerconcerten plaats, een initiatief van Stichting Droom en Daad. Verschillende muzikanten, allen gelinkt aan Rotterdam, verzorgen een zeer gevarieerd aanbod: van jazz tot klassiek tot wereldmuziek en alles wat daar tussenin zit. Het Heerenhuys is een prachtig gerestaureerd rijksmonument uit 1750. De concerten spelen in de Parkzaal van Dudok In Het Park, de sfeervolle brasserie die in het pand gevestigd is.

Praktische informatie

  • Het Heerenhuys ontvangt  jullie graag in de Park- en Zocherszaal, waar een ruime opstelling is gemaakt met tafeltjes waaraan maximaal 2 personen kunnen zitten.
  • Maximaal dertig bezoekers kunnen het concert bijwonen. Uiteraard houden we rekening met de maatregelen rondom Covid-19 in afstand en hygiënemaatregelen.
  • Het gaat om luisterconcerten, om die reden niet geschikt voor baby’s of kinderen jonger dan 6 jaar.
  • Huisdieren mogen niet naar binnen.
  • Tijden:Zaal open: 11.00 uur . Concert: 11.30 – 12.30 uur of:13.00 – 13.45 uur
  • Entree:€ 15,00. voor een tafeltje waaraan maximaal 2 personen kunnen zitten. Houd 1,5 m. afstand en ontsmet je handen bij binnenkomst.
  • Door het kopen van een ticket verklaar je bij aanvang van het concert geen Covid-19 klachten te hebben.
juli 05 2020

Details

Datum 5 juli 2020
Tijd 12:30 - 13:30
Terugkerend
(zie alle data)
Kosten €15
Evenement Categorieën: ,
Evenement Tags:, , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Heerenhuys in Het Park

Baden Powelllaan 12
Rotterdam, Zuid-Holland 3016 GJ Nederland

+ Google Maps

Phone:

010 290 84 44

Visit Venue Website

Organisator

Stichting Droom en Daad
Phone: 010 316 17 20
Email:
Website: Visit Organizer Website