Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Green Fest bij Verse Grond, voormalig Loods38!

Laat je verrassen door alles wat met duurzaamheid te maken heeft tijdens Green Fest: de feestelijke opening van de Duurzaamheidsweek bij Verse Grond, voormalig Loods38!

Op het terrein worden er naast een toffe markt ook groene workshops georganiseerd, geniet je van een bio-borreltje én luister je naar de speech van wethouders de Jonge en Japenga. Ook doe je inspiratie op om je eigen huis duurzamer te maken en kun je vast spieken bij de horeca-kas in wording. Ook aan een hapje en drankje is gedacht. Kom je ook?

Ga HIER naar het programma

Pop-up Bioscoop

De allereerste pop-up bioscoop op de Verse Grond, voormalig Loods38  in Barendrecht. De afsluiting van Green Fest lmet de prachtige film Demain. Kom er gezellig bij zitten, geniet van de popcorn en ambiance en laat je inspireren in onze oude veiling loods.

Waar: Handelscentrum ZHZ 6 te Barendrecht
Tijd:  
17:00 – 18:30 | Borrel & Food (vanuit de buitenbar en foodtrucks)
18:30 – 19:00 | Start voorprogramma
19:00 – 21:00 | Filmvertoning Demain

Laat weten of je samen komt of alleen!

      The Sun Rises – TOMORROW – Undisciplined Environments

OVER DE FILM
De film Demain is een positieve en hoopvolle film met een boodschap die gaat over het verbeteren en verduurzamen van de wereld en haar toekomst. Mélanie Laurent en Cyril Dion zijn zich bewust van de schaarste, uitstervende diersoorten en instortende ecosystemen en zijn nieuwsgierig naar goede en duurzame oplossingen. In de film worden allerlei manieren belicht waarop initiatiefnemers met deze oplossingen omgaan. Een film die ervoor zorgt dat ook jij aan de slag wilt gaan om de wereld te verbeteren! Iets wat wij ook met het gebied De Verse Grond willen stimuleren.  

oktober 23 2021

Details

Datum 23 oktober 2021
Tijd 12:00 - 22:00
Evenement Categorieën: , ,
Evenement Tags:, , , , , , ,

Venue

Handelscentrum ZHZ 6

Organisator

Loods 38
Website: Visit Organizer Website