Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Geveltuintjesdag 2022 in de wijken van Rotterdam Noord

Op 14 mei 2022 is het weer zover. We organiseren wederom de Geveltuinendag in de wijken van Rotterdam Noord. Zie hieronder de laatste berichtgeving wat er in jouw wijk wordt georganiseerd en tevens meer informatie hoe je een geveltuin kunt aanleggen alleen, of samen met de straat. Elke wijk geeft zijn eigen invulling aan de dag. Het gaat hier altijd om lokale initiatieven vanuit bewoners. Zo worden er geveltuinen aangelegd en zijn er locaties waar bewoners uit de betreffende wijk langs kunnen voor gratis plantjes en advies.

Je kunt het hele programma ook vinden op geveltuinendag.nl  en geveltuinendag het hele jaar volgen via Facebook.

Over de Geveltuinendag

De Geveltuinendag is er om samen met bewoners de wijken groener te maken. We zijn ruim 10 jaar geleden gestart in Bergpolder en verder gegroeid samen met het Liskwartier. In 2019 hebben we de site voor geheel Rotterdam Noord open gesteld. We verenigen hier de teams van de geveltuinen initiatieven van alle wijken.

Sinds de start zorgen we samen met veel vrijwilligers voor een groene en leefbare wijk. De initiatieven op deze site worden daarom veelal mede ondersteund door verschillende wijkraden van de Rotterdam Noord.

mei 14 2022

Venue

Rotterdam

Rotterdam, Zuid Holland 010

+ Google Maps

Visit Venue Website

Organisator

geveltuinendag
Website: Visit Organizer Website