Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Ga mee op fietssafari!

Op safari zo dichtbij huis? Het kan in de Duinen van Oostvoorne. Pomp je banden op en neem je verrekijker mee! HIER aanmelden <<< voor 26 juni en >>> HIER aanmelden voor 3 juli.

In de duinen leven ontzettend veel dieren: eekhoorns, zandhagedissen, bosmieren en reeën. De avond is een mooi moment om deze en andere dieren te spotten. Deze avond springen je op de fiets en vertrek je vanaf bezoekerscentrum Tenellaplas voor een echte fietssafari. De boswachter van het Zuid Hollands Landschap verteld je onderweg waar je op moet letten wanneer je door de duinen, langs de kust, haven en polders van Voorne fietst. De route is nog onbekend: het weer, de windrichting, het wild, dat alles en nog meer is van invloed op hoe de route kort tevoren of zelfs nog tijdens de safari wordt bepaald.

Naast een goede conditie is een goede fiets een vereiste want we trappen deze avond circa 20 km rond.  Verder heb je al je zintuigen nodig en mogen deelnemers onder de 16 jaar alleen mee onder begeleiding van een oudere.

juni 26 2019

Details

Datum 26 juni 2019
Tijd 20:00 - 22:30
Terugkerend
(zie alle data)
Kosten €8
Evenement Categorieën: , , ,
Evenement Tags:, , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Bezoekerscentrum Tenellaplas

Duinstraat 12a
Rockanje, Zuid - Holland 3235 NK Nederland

+ Google Maps

Phone:

(0181) 48 39 09

Visit Venue Website

Organisator

Zuid Hollands Landschap
Phone: 010 272 22 22
Website: Visit Organizer Website