Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Feestweekend: Plaswijckpark bestaat 98 jaar

Plaswijckpark bestaat 98 jaar, en dat vraagt natuurlijk om groot feest! Op 11 en 12 september is er daarom een feestweekend gepland. Wat kun je verwachten in het feestweekend? Heel erg veel plezier voor jong en oud! Zo zal er onder andere een stormbaan en straattheater zijn. Ook worden er wel hele bijzondere bellen geblazen! De activiteiten vinden plaats tussen 11:00 en 15:00 uur ’s middags. Kom jij ook gezellig onze verjaardag met Plaswijckpark vieren?

Reserveer hier je tickets en tijdslot. Wil je Plaswijckpark bezoeken, dat kan uitsluitend met vooraf gereserveerde tickets voor de gewenste dag én aankomsttijd.  Gratis met de Rotterdampas, of als abonnementhouder.

September is ook vega-maand in Plaswijckpark
Spelen, rennen en ravotten. Lachen, zoeken en vrienden maken. Daar krijg je natuurlijk dorst en honger van. Plaswijckpark zorgt dat jij heel lekker en ook nog gezond eet én drinkt. September toveren we daarom om tot vega-maand. Voor net dat beetje extra energie, zodat je weer snel verder kunt spelen.

De hele maand september staat in het teken van vega-gerechtjes. En niet zomaar vega-eten, nee, echt lekker en vers. Zo wil je elke dag wel eten, dat beloven we je! Zelfs ons bekende Broodje van de Maand is er in september eentje met gegrilde groenten. Dit is het lekkerste vega-broodje dat je hebt geproefd. Wil je liever iets anders dan een broodje? Kijk dan op onze kaart voor nog meer overheerlijke vega-dingetjes. Zeker weten dat er ook iets voor jou tussen zit.

Baby Alpaca heeft een naam
Afgelopen 1 juli is de alpaca-familie uitgebreid met een kleine jongen. We hebben jullie hulp ingeroepen een leuke naam voor de kleine te bedenken. Van de vele inzendingen die we van jullie hebben ontvangen, hebben we een naam gekozen! Maar liefst 236 namen kwamen voorbij. Het was erg moeilijk om een naam te kiezen maar de gekozen naam is…Lucho!

Wil je Lucho bezoeken? Dan kan dat! Hij en zijn moeder Elsa zijn te vinden in Dierenwijck.

september 11 2021

Venue

Plaswijckpark

Ringweg 20
Rotterdam, 3053KS

+ Google Maps

Phone:

010 418 18 36

Visit Venue Website

Organisator

Plaswijckpark
Phone: 010 418 18 36
Email:
Website: Visit Organizer Website