Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Eilandfair op Brienenoordeiland

Leer het Eiland van Brienenoord, de Buitenplaats en je buren beter kennen! Op zondag 13 juni 2021 organiseert de Eilandraad van Buitenplaats Brienenoord en EMI vitaal op zuid een kennismakings evenement met muziek, dans, eten en drinken en nog veel meer! Kom gezellig langs op het activiteitenplein en schrijf je in voor een toffe wandeling met de boswachter op het eiland. Vergeet je ook niet in te schrijven voor het diner en neem jouw favoriete gerecht mee! Laat jouw buren zien wat jij het liefste eet of het nou Mediterraans, Aziatisch, Afrikaans of Hollands is, elk gerecht is welkom. Zo creëren wij samen een multiculturele tapas!

Programma

Van 15:00 tot 17:00
Voor het middagprogramma van 15:00 tot 17:00 (het activiteitenplein) geldt een vrije inloop, voor de wandelingen met de boswachter geldt wel een aanmelding. Dit kun je doen door het gewenste tijdslot met het aantal personen te mailen
De wandelingen starten om: 15:00, 15:30, 16:00 en 16:30. Voor iedere wandeling is
er een maximum van 10 bezoekers per wandeling. Wees er dus snel bij!
Na 17:00
Voor het programma na 17:00 vragen we je om een reservering te maken. Ook dit doe je door te mailen met de gewenste activiteit en het aantal personen. Voor het programma na 17:00 is er een maximum van 50 bezoekers.
Eet jij ook mee?
Kom jij gezellig mee eten, neem dan jouw favoriete gerecht mee voor 4 á 6 personen. Laat jouw buren proeven wat jij het liefste eet en leer elkaar beter kennen onder het genot van zowel jullie favoriete eten als een live optreden van niemand minder dan jullie eigen buurtgenoten.
* Lukt het toch niet om wat te maken of mee te nemen maar wil je wel graag mee eten? Geen probleem! Zet het in de mail er bij en zij regelen een alternatief.
Aanmelden?
Meld je snel aan en stuur een mail naar Bianca@buitenplaatsbrienenoord.nl met daarin de activiteit waaraan je wenst deel te nemen, het aantal personen waarmee je deelneemt en, als nodig het tijdslot.
juni 13 2021

Details

Datum 13 juni 2021
Tijd 15:00 - 20:00
Kosten Gratis
Evenement Categorieën: , , ,
Evenement Tags:, , , , , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Brienenoordeiland

Van Brienenoord 17
Rotterdam, Zuid - holland 3077 AE Nederland

+ Google Maps

Phone:

010 - 482 14 34

Visit Venue Website

Organisator

buitenplaats Brienenoord
Email:
Website: Visit Organizer Website