Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

De Rotterdamse wandel 4-daagse

Deze zomer presenteert Het Onverharde Pad de zesde editie van De Rotterdamse wandel 4-daagse van dinsdag 9 augustus tot en met vrijdag 12 augustus. Wandel één of meerdere avonden mee! Vier avonden achtereen nemen ze je mee op avontuur naar de prachtigste groene gebieden van Rotterdam en omgeving. Het thema is: Verbinding. Het startpunt is tevens het eindpunt van de wandeling. Oftewel: Wandel alle avonden rond. Elke avond is er een inspirerend randprogramma. Laat je aangenaam verrassen! De wandelingen starten om 19:00 uur en hebben een lengte van ongeveer 8 km tot 10 km.

Koop HIER een ticket voor alle 4 dagen voor €39 euro, of klik op één van de links hieronder om een dagticket te kopen voor €15,-

Avond nummer 1 – dinsdag 9 augustus – 19:00 uur

(einde is naar verwachting tussen 21:00-21:30 uur)

Thema: Hike & Space special

Randprogramma: Concert in het groen van de talentvolle Misha Wong

Start De Rotterdamse wandel 4-daagse met een speciale editie van Hike & Space. Het Onverharde Pad selecteert prachtige (ambient) muziek welke ze afspelen via de headset. De wandeling start aan de rand van het Vroesenpark. Het Onverharde Pad neemt je mee naar een paar groene krachtplekken in verschillende parken waar je normaal misschien zomaar aan voorbij loopt. Z laten je zien en ervaren dat ook in de drukke stad rust en groen te vinden is. Wandelen en muziek luisteren wordt afgewisseld door vertragen, verwonderen, verbinden, diep ademen, ontspannen, lachen, genieten, stilte en het hebben van goede gesprekken.

Startpunt: Tango Rotterdam Gordelweg (Tankstation) / naast het Vroesenpark, Gordelweg 260
Coördinaat: (51.9331957, 4.4532958)

Dagticket dinsdag 9 augustus

Avond nummer 2 – woensdag 10 augustus – 19:00 uur

(einde is naar verwachting tussen 21:00-21:30 uur)

Thema: Wat vliegt daar?

Randprogramma: Op zoek naar de big five van Rotterdam

We nemen je mee naar een prachtig natuurgebied aan de rand van de stad voor een vogelconcert in het avondschemer. Spits je oren, kijk goed om je heen, en laat jezelf verrassen door al het moois dat vliegt in onze stadse natuur. Neem gerust je verrekijker mee. Onder leiding van Iddo Drevijn leer je dat beter leren luisteren naar de vogelgeluiden helend is voor lichaam en geest. Een deel van de route lopen we in stilte. Met een beetje geluk heb je aan het einde van de wandeling de big five gespot!

Startpunt: Westpolderplein, plein voor de ingang van metrostation Berkel Westpolder
Coördinaat: (51.9901510, 4.4547472)

Dagticket woensdag 10 augustus

Avond nummer 3 – donderdag 11 augustus – 19:00 uur

(einde is naar verwachting tussen 21:00-21:30 uur)

Thema: De groene kracht van ‘Zo oud als de weg naar Kralingen’

Randprogramma: Concert van de Iraans/Rotterdamse muzikant Reza Mirjalali

Beleef de mystieke kracht van de Rotterdamse wijk Kralingen. Deze avond brengen ze een ode aan de door Het Onverharde Pad ontworpen wandelroute ‘Zo oud als de weg naar Kralingen’. Wandel  langs rijksmonumenten en door verborgen tuinen. Deze route is een lust voor het oog. Het slotconcert van Reza Mirjalali geeft de avond een Perzische glans zoals uit Duizend-en-een-nacht, maar dan op z’n Rotterdams.

Startpunt: Park Rozenburg, Waldeck-Pyrmontlaan 10, 3062 BV Rotterdam
Coördinaat: (51.9278548, 4.5127293)

Dagticket Donderdag 11 augustus

Avond nummer 4 – vrijdag 12 augustus – 19:00 uur

(einde is naar verwachting tussen 21:30-22:00 uur)

Thema: Hike & Space special

Randprogramma: De Cypriotische Nikos Charalambous & Luca Warmer verzorgen het sluitingsconcert op de prachtige oude Boerderij Driebergen, voorafgegaan door Hike & Space op Buitenplaats De Tempel en poëzie van Angelika Geronymaki in het open veld.

De laatste avond neemt het Onverharde Pad je mee naar een wonderschone groene wereld aan de rand van de stad. Via landweggetjes wandelen we over een sprookjesachtige buitenplaats zoals je normaal alleen in films ziet. We doorkruisen het veld met koeien om op het erf van de aangrenzende boerderij te genieten van het zomeravondconcert bij ondergaande zon. Dit is een helende ervaring en een mooi slot van De Rotterdamse wandel 4-daagse.

Startpunt: Parkeerplaats De Tempel, West-Abtspolderseweg 3046, Rotterdam
Coördinaat: (51.9519837, 4.4137885)

Voor alle avonden geldt: het startpunt is met fiets, auto en OV bereikbaar. Kijk voor actuele tijden op OV9292.nl Hou rekening met eventuele wandeltijd tussen halte en beginpunt wandeling.

Dagticket Vrijdag 12 Augustus

De Rotterdamse wandel 4-daagse wordt mede mogelijk gemaakt door de Popunie.

Lees HIER verder voor meer informatie over Het Onverharde Pad en andere evenementen, die ze organiseren.

augustus 09 2022

Venue

Rotterdam

Rotterdam, Zuid Holland 010

+ Google Maps

Visit Venue Website

Organisator

Het Onverharde Pad
Phone: 010 265 4503
Email: