Laden Evenementen

De grootste vrijwilligersactie van Nederland. Doe je mee? NLDOET

 Op 28 en 29 mei 2021 organiseert het Oranje Fonds, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland.  NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Doe je mee?
In 2021 is NLdoet op 28 en 29 mei. Op www.nldoet.nl kan iedereen zich aanmelden voor een leuke klus in zijn of haar omgeving. Vanaf half november 2020 kunnen organisaties hun klus aanmelden op de site.  NLdoet stond eigenlijk zoals gebruikelijk in maart 2021 gepland. Op 13 januari is besloten NLdoet uit te stellen in verband met de Corona situatie.
Klussen

De bijna 3.000 klussen die al zijn aangemeld worden, indien mogelijk, verplaatst naar 28 en 29 mei.  Op de site van NLDoet kan je op zoek naar organisaties bij jouw in de buurt en je aanmelden om mee te helpen.

Oranje Fonds

Het Oranje Fonds bouwt aan een sociale samenleving, waar mensen er voor elkaar zijn en iedereen mee kan doen. Daarom mobiliseert, versterkt en ondersteunt het zoveel mogelijk mensen en organisaties die zorgen dat niemand er alleen voor staat. De steun bestaat uit kennis, netwerk, geld, tijd, aandacht en erkenning. Het Fonds kan dit doen dankzij o.a. de Nationale Postcode Loterij, de Nederlandse Loterij, Vrienden en bedrijven. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds.

mei 28 2021
  ·  
mei 29 2021

Details

Start 28 mei
Eind 29 mei
Kosten Gratis
Evenement Categorieën: ,
Evenement Tags:, , , , , , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Organisator

oranje fonds
Email:
Website: Visit Organizer Website