Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Dansexpressie in Park Zestienhoven

Je kan weer meedoen aan Dansexpressie in de Rotterdamse natuur. Jij danst jouw eigen dans op basis van inspiratie, die wordt gegeven uit kunst of een thema. Deelnemers ervaren daarbij ook een intense natuurbeleving.  Het geeft onder andere ontspanning, een vrij gevoel en prikkelt de fantasie. Ervaring met dans is niet nodig!

Praktisch:

  • Op Zaterdag 5 en 19 juni en 3 juli van 10:30-12:30.
  • Locatie: Park Zestienhoven (exacte locatie volgt per app na aanmelding)
  • Prijs: speciaal voor lezers van de Groene Agenda is de kennismakingsprijs 10,00 voor de eerste keer. Daarna kost het 16,00 per keer.
  • Meer informatie: https://www.facebook.com/Es-Dansexpressie-113696337063481
  • Aanmelden: es@esthergernette.nl

Hoe het de afgelopen keer was:

Lijven die weer helemaal soepel aanvoelen, ontspannen en opgeladen. Een heerlijk gevoel. Te zijn uitgedaagd om nieuwe bewegingen en vormen uit te proberen, geïnspireerd door geweldige kunst.In je eigen dans een nieuwe weg vinden en buiten je gebaande patronen en manieren van bewegen gaan. Wisselingen in tempo. De elementen voelen en de natuur intens ervaren. Uitdagende muziek. De regen was ook heerlijk onder de bomen. Samen dansen en lachen. Twee ganzen aan de overkant van het water dansten een duet. De dansers in hun samenspel met elkaar verbonden. Ook na het stoppen van de muziek bleven zij doorgaan met hun dansbewegingen. Alsof dit voor altijd door zou kunnen blijven gaan. Oneindig. Het groen spatte van de natte natuur af. Beleving en beweging bij Dansexpressie in de Rotterdamse natuur. 💚
“Ik voelde mij na deze dans meer mens.”
Schreef een deelnemer.
juni 05 2021

Details

Datum 5 juni 2021
Tijd 10:30 - 12:30
Terugkerend
(zie alle data)
Kosten €10
Evenement Categorieën: , ,
Evenement Tags:, , , , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Park Zestienhoven

Terletweg 10
Rotterdam, 3045 LR Nederland

Organisator

Es Dansexpressie
Email:
Website: Visit Organizer Website