Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Dakpark: Meewerken in het groen

Iedere zaterdag werken vrijwilligers van de Groengroep op het Dakpark in Delfshaven, het grootste dakpark van Europa! Iedereen die plezier heeft in tuinieren is welkom. Doe een keertje mee, maak kennis met de Groengroep en leer zo ook het Dakpark op een andere manier kennen.

Groengroep

De Groengroep tuiniert iedere zaterdagochtend twee uurtjes op het Dakpark. Ze schoffelen, snoeien en geleiden planten. En ze composteren en oogsten in het seizoen kruiden, kweeperen of bloemen. De Groengroep is open voor iedereen die graag tuiniert en het leuk vindt buiten met elkaar te werken aan de eigen buurt. Iedereen is welkom mee te doen! Je hoeft je niet aan of af te melden. Iedere week is iemand aanwezig die weet wat gebeuren moet en uitleg te geven. Leuk als je een keer aansluit:
9:45 uur verzamelen bij de Ontmoetingsruimte in de Buurttuin op het Dakpark (Tegenover hoek Hudsonstraat/Catharina Beersmansstraat) en van 10:00 tot 12:00 uur werken op het Dakpark. We houden even op tijdens de (school)zomervakantie en kerstvakantie.
Iedere dinsdag en donderdag van 10 uur tot 15 uur werken vrijwilligers in de Buurttuin. Kom gerust eens kijken en werk een keertje mee.

Verzamelen

Verzamelen om 09.45 uur bij de trap aan de Hudsonstraat (tegenover nr. 111). Bij de ingang van de buurttuin op het Dakpark.

september 05 2020

Details

Datum 5 september 2020
Tijd 10:00 - 12:00
Terugkerend
(zie alle data)
Kosten Gratis
Evenement Categorieën: , ,
Evenement Tags:, , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Dakpark

Hudsonstraat
Rotterdam, Zuid - Holland 3025CE Nederland

+ Google Maps

Visit Venue Website

Organisator

Stichting Dakpark
Phone: Onbekend
Email:
Website: Visit Organizer Website