Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Cursus Milieucoach van Opzuinig!

Op donderdagochtenden 17, 24 juni en 1 en 8 juli vanaf 10.00 uur gaat er weer een (gratis) cursus Milieucoach van start! De cursus wordt gegeven door Wilma van der Wilt speciaal voor bewoners uit de wijk Bospolder en Tussendijken (en omgeving) en bestaat uit vier bijeenkomsten. Na afloop ontvangen de deelnemers een certificaat.

Leer meer over energiebesparing en duurzaamheid in huis. Bespaar op €’s en op CO2. Goed voor de portemonnee en het milieu en ook hoe je de boodschap door kan vertellen aan medebewoners met behulp van de besparingsmeetlat, de e.koffer (met demonstratie materialen) en de opZuinig!-quiz. Nu aanmelden via Wilma van der Wilt die de cursus ook geeft via: wilmavanderwilt@gmail.com.

Milieucoaches

Ruim zeshonderd Rotterdammers gingen je voor. Het Rotterdams Milieucentrum leidt al sinds 2009 milieucoaches op Rotterdam. Vrijwilligers die in eigen netwerk en kring voorlichting kunnen geven over energiebesparing en duurzaamheid in huis. Intussen zijn al zo’n 600 bewoners milieucoach. De cursus bestaat altijd uit vier bijeenkomsten en wordt afgesloten met de uitreiking van het milieucoach-certificaat.

https://winterklaar010.nl/site/cursus-milieucoach-voor-bospolder-tussendijken/

 

Praktische informatie

  • Donderdagochtenden 17, 24 juni en 1 en 8 juli (10.00 uur).
  • aanmelden bij Duurzame Diva Wilma van der Wilt:  wilmavanderwilt@gmail.com.

juni 17 2021

Details

Datum 17 juni 2021
Tijd 10:00 - 12:00
Kosten Gratis
Evenement Categorieën: , ,
Evenement Tags:, , , , , , , , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Organisator

Rotterdams Milieucentrum (RMC)
Phone: 010 - 465 64 96
Email:
Website: Visit Organizer Website