Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Cursus Milieucoach in Rotterdam Noord

Het Rotterdams Milieucentrum organiseert sinds 2010 de cursus Milieucoach. Het is een praktische cursus van 4 avonden over energiebesparen en duurzaamheid in eigen huis met veel aandacht voor hoe je deze informatie kan overbrengen. Een nieuwe cursus start op woensdagavond 25 maart en de vervolgavonden zijn op woensdag avonden 1, 8 en 15 april (in Centrum de Middenweg) in Bergpolder. Aanmelden via info@rotterdamsmilieucentrum.nl.

Na afloop ontvangen de deelnemers het certificaat Milieucoach. In totaal werden er meer dan 350 bewoners (!) opgeleid tot milieucoach die voorlichtingen gaven in de Rotterdam wijken.

Certificaat
Met het certificaat gaan de Milieucoaches voorlichting geven in hun eigen netwerk. Zoals in de straat straat of buurt, bij een vereniging of in de kamer van de wijk. De Milieucoaches maken hierbij gebruik van een e.koffer vol demonstratiemateriaal, de besparingsladder en de opZuinig!-quiz. De cursus Milieucoach is gratis. De cursussen gaan naast energie besparen ook over het gezamenlijk opwekken van duurzame energie en het betrekken van uw (mede-)bewoners. Dus de cursus Milieucoach is uiterst geschikt voor Vereniging van Eigenaren (VVE) en voor huurders – bewonersgroepen!

maart 25 2020

Details

Datum 25 maart 2020
Tijd 19:30 - 21:30
Terugkerend
(zie alle data)
Evenement Categorieën: , , ,
Evenement Tags:, , , , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Centrum de Middenweg

Kerdijkstraat 16
Rotterdam, Zuid-Holland 3038 XE Nederland

+ Google Maps

Organisator

Opzuinig
Email:
Website: Visit Organizer Website