Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Cursus Milieucoach in het Zelfregie huis

Het Rotterdams Milieucentrum organiseerde sinds 2010 de cursus Milieucoach. Het is een praktische cursus van 4 avonden over energie – en duurzaamheid in eigen huis met veel aandacht voor hoe je deze informatie kan overbrengen. Een nieuwe cursus start op 13 november en de vervolgavonden zijn op 27 november en 3 en 11 december (in het zelfregiehuis in Bospolder Tussendijken). Aanmelden via info@rotterdamsmilieucentrum.nl.

Na afloop ontvangen de deelnemers het certificaat Milieucoach. In totaal werden er meer dan 350 bewoners (!) opgeleid tot milieucoach die voorlichtingen gaven in de Rotterdam wijken.

Certificaat
Met het certificaat gaan de Milieucoaches voorlichting geven in hun eigen netwerk. Zoals in de straat straat of buurt, bij een vereniging of in de kamer van de wijk. De Milieucoaches maken hierbij gebruik van een e.koffer vol demonstratiemateriaal, de besparingsladder en de opZuinig!-quiz. De cursus Milieucoach is gratis. De cursussen gaan naast energie besparen ook over het gezamenlijk opwekken van duurzame energie en het betrekken van uw (mede-)bewoners. Dus de cursus Milieucoach is uiterst geschikt voor Vereniging van Eigenaren (VVE) en voor huurders – bewonersgroepen!

 

oktober 03 2019

Details

Datum 3 oktober 2019
Tijd 09:00 - 18:00
Evenement Categorieën: , ,
Evenement Tags:, , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Zelfregiehuis

Taanderstraat 121
Rotterdam, Zuid-Holland 3026 XS Nederland

+ Google Maps

Visit Venue Website

Organisator

Rotterdams Milieucentrum (RMC)
Phone: 010 - 465 64 96
Email:
Website: Visit Organizer Website