Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Club Uppercut Vroesenpark

Club Uppercut, een absurdistische, soms grappige én confronterende voorstelling over geweld. Want we kunnen het niet mooier maken dan het is. Geweld is onlosmakelijk verbonden met de mensheid. Een theatervoorstelling in het Vroesenpark (bij het Vroesenpaviljoen). HIER <<< aanmelden.

Eeuwenlang was het vrij normaal om met een ingeslagen schedel te eindigen. Van kinds af aan word je doodgegooid met grimmige sprookjes en brute Bijbelverhalen. Gewelddadige series op Netflix scoren enorm goed. Bokscholen zijn een hit. Toch ontkennen mensen de gewelddadige kant in zichzelf. Of schamen zich ervoor. Niet doen!
In Club Uppercut wordt geweld gerehabiliteerd. Onderwater Producties gaat op zoek naar de fascinatie; de aantrekkelijkheid en de weerzin van geweld.

Onderwater Producties, een Rotterdamse theatergroep maakt documentair theater over actuele, maatschappelijke thema’s en persoonlijke ervaringen. De voorstellingen worden gespeeld op bijzondere locaties en festivals zoals Duizel, De Parade, Heimland, FriesStraat Festival, Spoffin, etc.

Tijd: zondagmiddag 5 september om 16:30 uur. De voorstelling speelt buiten.

Concept en tekst: Onderwater Producties
Spel: Afke Weltevrede, Jeroen Rienks
Met dank aan: Sarah Moeremans voor advies.
Foto: Fred Ernst | Rob Baas Ontwerp: Jet Uijl

Leeftijd: 12+
Entree: gratis

HIER <<< aanmelden.

september 05 2021

Venue

Vroesenpaviljoen

Vroesenlaan 60
Rotterdam, Zuid-Holland 3039 DZ Nederland

+ Google Maps

Organisator

Vroesenpaviljoen
Phone: 010 700 80 30
Email:
Website: Visit Organizer Website