Laden Evenementen
 • Dit evenement is voorbij.

Cabaret Botanique in Trompenburg

’s Avonds na sluitingstijd van Trompenburg, net na het moment dat de bezoekers van de Botanische Tuin naar huis zijn gegaan en de vogels hun vaste tak op zoeken;  openen de poorten van de naastgelegen Perenhof zich voor een waar gracieus zomerfeest. Langs het pad wordt de bezoeker door de vele lampjes naar het hart van de Perenhof geleid. Hier in het eeuwenoude openluchttheater zullen een illusionist, jongleur, operazangers en een conferencier tot aan zonsondergang hun kunsten vertonen. Het publiek heeft zich op het grasveld verspreid en zit op de aanwezige picknickkleden te genieten van een drankje en een hapje terwijl het schouwspel een aanvang neemt.

What good is sitting alone in your room?
Come hear the music play.
Life is a Cabaret, old chum,
Come to the Cabaret.

Aan Cabaret Botanique werken mee: Hans van de Scheur (tenor), Ago Verdonschot (bariton), Rafael Scholten (illusionist), David Severins (jongleur) en Dave van der Wal (Master of Ceremony). Ieder van hen is uniek in het eigen vakgebied en voor één keer komen al die verschillende werelden samen. Van klassieke zang tot variété, nouveau cirque en magie.

Coronaproof

In de Perenhof zijn 40 picknickkleden beschikbaar, verspreid over het grasveld. Per kleedje kunnen er 1 of 2 personen zitten. Die twee personen dienen overigens wel uit hetzelfde huishouden te komen.Voorbeeld: Stel dat u komt met 5 mensen uit hetzelfde huishouden. Dan bestelt u 2x een tweepersoons kaartje en 1x een eenpersoons kaartje. U zit dan verdeeld over drie kleden. Tussen de kleden is 1,5 meter ruimte gecreëerd die ook in acht moet worden genomen door bezoekers en artiesten. Voor de horeca bestaat er een mogelijkheid om vooraf een food en drankpakket (bestaande uit een drankje en hapje) bij uw ticket te bestellen. Dit pakket kost €10,- (excl servicekosten) en staat direct bij de entree op naam voor u klaar. Zo voorkomen we lange wachtrijen aan het begin van de avond. In de pauze is er natuurlijk de mogelijkheid iets te kopen bij onze horeca-uitgiftepunten. Per kleedje gaat maximaal 1 persoon naar de bar en op 1,5 meter afstand van de overige gasten in de rij staan.

 

Praktische informatie

 • Datum: 20, 21 en 22 augustus 2020
 • Waar: De Perenhof, Arboretum Trompenburg
 • Kaarten €33,50 incl. servicekosten
 • Food- en drankpakket los bij te boeken
 • Open: 19:30u
 • Aanvang show, deel 1: 20:00u – 20:45u
 • Pauze: 20:45u – 21:15u
 • Deel 2, einde show: 21:15u – 22:00u zonsondergang
 • De Perenhof is helaas niet rolstoeltoegankelijk.
 • Er zijn toiletten aanwezig; ook hier gelden de regels van het RIVM.
 • In het kader van bovenvermelde richtlijnen en de inrichting van het terrein is het uitsluitend mogelijk kinderen toe te laten indien zij plaatsnemen op een kleedje bij hun ouders.
augustus 20 2020

Details

Datum 20 augustus 2020
Tijd 19:30 - 22:00
Terugkerend
(zie alle data)
Kosten €33,50
Evenement Categorieën: ,
Evenement Tags:, , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Trompenburg Tuinen & Arboretum

Honingerdijk 86
Rotterdam, Zuid - Holland 3062 NX Nederland

+ Google Maps

Phone:

010 - 233 01 66

Visit Venue Website

Organisator

Stichting Variété Nederland
Website: Visit Organizer Website