Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Bosbaden in het Euromast Park

Paradijs Wandelingen is gebaseerd op de uitgangspunten van ‘shinrin-yoku‘ (Japans voor bosbaden). Het is een vertragende wandeling in de natuur waarbij je al je zintuigen inzet om de natuur van dichtbij te ervaren. Tijdens een Paradijs Wandeling krijgen de deelnemers oefeningen aangereikt om de zintuiglijke waarneming te versterken. Door de veelheid aan natuurlijke vormen, kleuren en geuren binnen te laten komen, komt het zenuwstelsel tot rust en lichaam en geest in balans.

Bosbaden wint ook in Europa steeds meer terrein. Het is wetenschappelijk bewezen dat shinrin-yoku een positief effect heeft op lichaam en geest. Volgens de initiatiefnemers kan een onderdompeling in de natuur het immuunsysteem versterken, bloeddruk- en cortisol verlagend werken en het algehele welzijnsgevoel versterken. Om dat effect te bereiken hoef je niet naar het bos, dat kan ook in de stedelijke natuur. Paradijs Wandelingen maakt de ervaring van een bosbad mogelijk in de groene oases van de stad.

INFORMATIE EN AANMELDEN
Wie de gunstige werking van de natuur op lichaam en geest wil ontdekken kan zich aanmelden voor de Paradijs Wandeling via: paradijswandelingen@gmail.com.

Locatie:               Euromast Park Rotterdam
Data:                    Zondag 13 oktober 2019
Tijd:                      10:00 – 12:00 uur
Prijs:                     € 20,- euro (incl. thee)

Er is plaats voor maximaal 8 personen. Bij slecht weer wordt een nieuwe datum ingepland.

OVER PARADIJS WANDELINGEN
Na twee volgeboekte sessies in de Botanische Tuin Zuidas Amsterdam, en op veler verzoek, komt de Paradijs Wandeling nu ook naar Rotterdam. Paradijs Wandelingen is een initiatief van Khing Njoo en Angela Evenhuis. Zij ontwikkelden Paradijs Wandelingen speciaal voor het verstedelijkt gebied. Khing Njoo is (huis)arts niet praktiserend, heeft een bedrijf Studio Zachte-kracht, waar zij lessen in meditatie en qigong op taoïstische basis geeft. Angela Evenhuis zet zich via Partner4Impact in voor projecten en organisaties met een positieve maatschappelijke impact, o.a. als projectinitiator en -coördinator.

oktober 13 2019

Details

Datum 13 oktober 2019
Tijd 11:00 - 13:00
Kosten €20
Evenement Categorieën: , , ,
Evenement Tags:, , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Park bij de Euromast

Westzeedijk/ GR, Parkkade
Rotterdam, Zuid - Holland 3016 Nederland

+ Google Maps

Visit Venue Website

Organisator

Paradijs wandelingen
Email:
Website: Visit Organizer Website