Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Bosbadderen bij de Babbersmolen in Schiedam

Op zaterdag 5 november kan je bosbadderen bij de Babbersmolen in Schiedam onder leiding van Agaat Coaching. Een unieke locatie waar je je honderd jaar terug in de tijd waant, in een polderlandschap met een wilgengriend en historische moestuin. En natuurlijk de Babbersmolen zelf. Een zwempak komt er niet aan te pas. Je gaat je met al je zintuigen onderdompelen in de natuur. En dat is super ontspannend. Je komt helemaal tot rust en kan al je dagelijkse beslommeringen achter je laten, waardoor je helemaal bijtankt. Tel daar de theeceremonie en heerlijke versnapering bij op, en je snapt wel dat dit pure verwennerij is. En dat heb je verdiend.

Waar en wanneer?

Op zaterdagmiddag 5 november van 14.00 tot 16.00 uur ontvangt Agaat Coaching je bij de Babbersmolen in Schiedam. Na aanmelding ontvang je de precieze locatie waar jullie elkaar ontmoeten.

Kosten en aanmelden

Dit bosbad is een verkorte versie van mijn klassieke bosbaden en kost 22 euro. Hierbij inbegrepen zijn: een bosbad van twee uur en een theeceremonie met een versnapering. Je kunt je HIER met het formulier aanmelden.
november 05 2022

Details

Datum 5 november 2022
Tijd 14:00 - 16:00
Kosten € 22
Evenement Categorieën: , , , , ,
Evenement Tags:, , , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Babbersmolen

Schiedamsedijk 2A
Schiedam, zuid-Holland 3117HA Nederland

+ Google Maps

Organisator

Agaat Coaching
Email:
Website: Visit Organizer Website