Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Bosbad bij Buitenplaats De Tempel

Houd je van oude landhuizen en de weelderige tuinaanleg van lang geleden? Dan is dit jouw bos. Je komt op een betoverende locatie terecht die je in geen reisgids tegen komt. De Tempel is een verscholen groene parel in de drukke Randstad. Uit de verte hoor je het geraas van het moderne leven, van dichtbij ontmoet je pure natuur en schoonheid.

Buitenplaats de Tempel

Aan de Schie ligt een prachtige oude buitenplaats. Hier staat de oudste eik van Rotterdam. Je ruikt de naaldbomen, de waterpartijen glinsteren. Ontdek dit betoverende park met al je zintuigen.

Wat is bosbaden precies

Met zwemmen hebben de activerende wandelingen niets te maken, wel met jezelf onderdompelen in de natuur. Het idee achter forest bathing is eenvoudig. Door te vertragen en met je zintuigen te observeren, kunnen we de natuur op een manier opmerken die ons misschien ons hele leven is ontgaan. De gidsen helpen jullie om op je eigen authentieke manier een relatie aan te gaan met de natuurlijke wereld. Er is geen goede of foute manier om het te doen. De wandelingen zijn geschikt voor mensen zonder outdoor ervaring. De paden van de buitenplaats zijn (nog) niet geschikt voor rolstoelen en mensen die slecht ter been zijn.

Tip van je gids

  • Zaterdag 7 mei van 10:00 tot 13:00 uur
  • Marijke Lammers is je gids deze dag
  • Ben je lid van Natuurmonumenten? Vergeet dan je pas niet want daarmee kun je gratis parkeren.
  • Meld je Hier aan
  • kosten €32,-
mei 07 2022

Details

Datum 7 mei
Tijd 10:00 - 13:00
Kosten €32
Evenement Categorieën: , , , , ,
Evenement Tags:, , , , , , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

buitenplaats de Tempel

West-Abtspolderseweg
Rotterdam, Zuid-Holland 3046 NJ Nederland

+ Google Maps

Organisator

Bosbadderen
Phone: 0644377900
Email:
Website: Visit Organizer Website