Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Blijstroom 10 jaar: Blije Markt op het Koningsveldeplein

Op zaterdagmiddag 26 november is er vanaf 14.00 een Blije Markt op het Koningsveldeplein: met energieke activiteiten, informatie over duurzaam wonen en leven, een hapje en drankje, muziek, een terugblik op 10 jaar Blijstroom, de opening van het vijfde dak en een vooruitblik naar de toekomst. Met natuurlijk veel blije gezichten. Voor Blijstromers, maar ook voor alle andere Rotterdammers! Om 14.30 wordt het zonnedak Koningsveldestraat officieel geopend door enkele energieke Rotterdammers die ons zullen inspireren met hun verhaal.

Vier en bouw mee aan een duurzame stad
In 2012 startte een stelletje goedgemutste rasoptimisten samen de eerste energiecoöperatie van Rotterdam: Blijstroom werd geboren. In die 10 jaar werd een beweging gebouwd die samen energie oogst op de Rotterdamse daken. Ze openen inmiddels hun vijfde zonnedak. Daar houdt het niet mee op! Ze hebben een missie: een duurzaam, energieneutraal Rotterdam voor iedereen. En dat doen ze vol positieve daadkracht: samen met jou!

Blijstroom komt samen in actie voor Rotterdammers die wat extra warmte en positieve energie kunnen gebruiken! Met het tienjarig jubileum van Blijstroom willen ze ook energie terug geven aan de stad. Juist nu aan Rotterdammers die extra veel last hebben van de stijgende energieprijzen. Lees hier meer over onze actie “Blijstroom geeft energie” en doe mee!

november 26 2022

Venue

Duimdrop Koningsveldeplein

Koningsveldestraat
Rotterdam, ZUID-hOLLAND 3037VS Nederland

+ Google Maps

Visit Venue Website

Organisator

Blijstroom
Website: Visit Organizer Website