Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Bezoekerscentrum op Tiengemeten tijdens weekenden in wintermaanden open!

Natuurmonumenten zet de pilot om de deuren van het Bezoekerscentrum op Tiengemeten tijdens de weekenden te openen verder voort. In november testte de natuurorganisatie met het openstellen tijdens de weekenden. Ondanks dat het centrum in november maar twee weekenden open kon zijn, is besloten om ook de andere wintermaanden de openstelling door te voeren. Voorheen ging ook het Bezoekerscentrum op het natuureiland van november tot en met maart met winterslaap en bleven de deuren gesloten. Daar brengt Natuurmonumenten deze wintermaanden dus verandering in. Alleen op tweede kerstdag en zaterdag 2 januari 2021 blijven de deuren van het centrum dicht.

Een kleine wijziging in de openingstijden wordt wel doorgevoerd: het Bezoekerscentrum zal op de zaterdagen en zondagen open zijn van 11.15-15.45 uur.

Maandag t/m vrijdag

Op de dagen dat het Bezoekerscentrum niet open is, is het eiland wel te bezoeken. In het openbare deel van het Bezoekerscentrum kunnen bezoekers dan terecht voor toiletten en koffie, thee of warme chocomelk uit de automaat. Bovendien hangt daar een grote kaart met de wandelroutes en zijn de bijzondere waarnemingen te noteren op een groot krijtbord.

Pontkaartje

Het kopen van een pontkaartje kan alleen vooraf online. Je ontvangt dan je pontkaartje(s) direct per e-mail.

Goed voorbereid

Kom je genieten van de oase van rust? Ga dan goed voorbereid op pad! Je gaat namelijk naar een open, ruig natuureiland op 10 minuten varen van het vaste land. Even terug voor spullen die nog in de auto liggen kan niet: de pont vaart 1x per uur heen en meteen weer terug. De voorzieningen zijn beperkt en niet altijd open. Je gaat er echt (een dag) helemaal tussenuit! In deze video informeren we je wat je het beste mee kunt nemen als je tijdens de wintermaanden naar Tiengemeten gaat.

december 19 2020
  ·  
december 20 2020

Details

Start 19 december 2020 @ 11:15
Eind 20 december 2020 @ 15:45
Terugkerend
(zie alle data)
Kosten Gratis
Evenement Categorieën: , ,
Evenement Tags:, , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Tiengemeten

Nieuwendijk 1
Zuid - Beijerland, 3284 KR

+ Google Maps

Phone:

0900 - 324 25 26

Visit Venue Website

Organisator

Natuurmonumenten
Phone: 035 - 655 99 11
Website: Visit Organizer Website