Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

De jaarlijkse fantasierijke theaterdag voor kinderen van 5 tot 9 jaar in Trompenburg

Hoera het is toch nog gelukt. Pacific Enterprises Unlimited organiseert op woensdag 5 mei de jaarlijkse fantasierijke theaterdag voor kinderen van 5 tot 9 jaar. Dit jaar zijn ze te gast in Trompenburg Tuinen & Arboretum. Ter inspiratie krijgen de kinderen een rondleiding door de tuin onder leiding van een natuurgids en aansluitend kijken ze op het natuurpodium naar de super leuke theatervoorstelling ‘Het elfje en het troepmonster’ van theatergroep Kijk haar nou. Daarna gaan ze zelf aan de slag in diverse culturele workshopsrondes (zang, dans, circus, knutselen). Tussen de workshops door is er een heerlijke lunch. En de middag wordt gezamenlijk weer afgesloten. Het thema is dit jaar Flower Fairies. De kleurrijke en vrolijke bloemen elfjes van Cicely Mary Barker’s vormen de inspiratiebron van het project.

‘We zijn heel blij dat het toch gelukt is in verband met de Covid-maatregelen’: zegt Femke Schot. ‘We hebben echt ons best ervoor gedaan om deze theaterdag weer voor elkaar te krijgen. We vinden het namelijk erg belangrijk dat juist in deze tijd kinderen met kunst en cultuur bezig blijven. Het prikkelt de fantasie en houdt ze nieuwsgierig en actief. Met Theater in de botanische tuin is er voor de kinderen cultuur, natuur en avontuur. Dus de perfecte invulling van de meivakantie.’

 

Praktische Informatie

  • Datum:                             woensdag 5 mei
  • Aanvang:                          10.00 uur
  • Einde:                               15.00 uur
  • Entree (incl. lunch):           €2,00
  • Adres:                               Honingerdijk 86 (beneden)  3062 NX Rotterdam
  • Aanmelden:                    peu.stage@gmail.com
  • Info:                                https://www.peu.nu/theater-in-de-botanische-tuin/ 

Het is de bedoeling dat de kinderen alleen afgezet en opgehaald worden. Het Arboretum is helaas nog gesloten en niet toegankelijk voor niet deelnemende personen. De dag begint met een ontvangst act die ouders samen met de kinderen kunnen bekijken. Als de rondleiding begint verzoeken wij de ouders om weg te gaan.

 

Theater in de botanische tuin wordt georganiseerd door Pacific Enterprises Unlimited en mede mogelijk gemaakt door Cultuur Concreet, Gebiedscommissie Kralingen-Crooswijk, Stichting Solidarodam, Steunfonds Jeugdbescherming Rotterdam, Cultuurbuur, Dock en Trompenburg Tuinen & Arboretum.

mei 05 2021

Venue

Trompenburg Tuinen & Arboretum

Honingerdijk 86
Rotterdam, Zuid - Holland 3062 NX Nederland

+ Google Maps

Phone:

010 - 233 01 66

Visit Venue Website

Organisator

Pacific Enterprises Unlimited
Email:
Website: Visit Organizer Website