Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

De grote Online Waterquiz

Doe mee met deze spetterende online waterquiz en test je kennis over water en waterbeheer! De quiz vindt plaats op woensdag 12 mei om 16:00 en deelname is gratis. Meedoen is heel eenvoudig en er zijn bovendien mooie prijzen te winnen. Op deze pagina zal in aanloop naar de quiz de link om deel te nemen worden geplaatst. Nodig je vrienden, familie, buren en kennissen uit om mee te doen aan deze spetterende quiz. Er staan namelijk grote prijzen op je te wachten!

DE PRIJZEN

HOOFDPRIJS: PRIVÉ WATERTOUR

Als jij de grote waterbaas van HHSK wordt, krijg je een privé watertour langs de waterparels in het gebied van Hoogheemraadschap van Schieland en Krimpenerwaard. Vele waterdeuren gaan voor je open. Je komt in een wereld die je nog niet kent.

Ben je ooit wel eens bij het gemaal Abraham Kroes in Zuidplas geweest? Of heb je de Prinsenmolen wel eens bezocht? Ken je de ondergrondse waterberging in Rotterdam? Na deze tour weet je precies waar deze waterparels liggen en welke functie ze hebben.

TWEEDE PRIJS: DAGJE BLIJDORP

Het voorplein bij de entree van Diergaarde Blijdorp in Rotterdam is klimaatbestendig. Wat dat betekent, leggen ze uit tijdens een bezoek aan deze diergaarde.

DERDE PRIJS: DUURZAME WATERTIPS IN EN OM JE HUIS

Samen met jou gaan ze kijken hoe ze je huis en tuin duurzamer kunnen inrichten. Het HHSK-team komt naar je toe.

mei 12 2021

Details

Datum 12 mei
Tijd 16:00 - 17:00
Kosten Gratis
Evenement Categorieën: ,
Evenement Tags:, , , , , , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

ONLINE

thuis achter je computer

+ Google Maps

Organisator

hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard
Website: Visit Organizer Website