Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Parkenmaand: Mini workshop dakparkpapier maken

Wat groeit er allemaal op het Dakpark en hoe ziet dat eruit als je er papier van maakt? Papier kun je bijna overal van maken en dat maakt het extra persoonlijk. Omdat het in september Parkenmaand is verzorgt Groen Doen de mini-workshop Dakparkpapier maken. Wil je ook je eigen velletjes papier leren maken? Doe dan mee!

Dakparkgroen

In deze mini-workshop maak je je eigen velletje papier van Dakparkgroen. Papierlab Rotterdam zorgt voor de ingredienten en helpt je bij het proces.
Ondertussen ontdek je de verborgen oase die de buurttuin op het Dakpark is, drink je thee van kruiden uit de tuin en kun je het duurzame, zelfvoorzienende tiny house bewonderen.
Deze workshop wordt gegeven door Niel de Vries, vanuit Papiermakerij De Hoop.

Buurttuin Dakpark

De buurttuin op het Dakpark is een gezellige en prachtige plek. Naast de moestuintjes van bewoners, is er een bijen- en vlindertuin, een kleurrijke bloemenborder, lopen er schapen, kippen en een buurtkat en bij de ingang staat tijdelijk een imposant kunstwerk van buurtgenoot Joep van Lieshout.

  • Gratis toegang, max deelnemers: 7
  • Deze workshop is een samenwerking met Groen Doen en de Parkenmaand.
  • Reserveer HIER je ticket.

Parkenmaand 2020

Ook dit jaar is er weer een Rotterdamse Parkenmaand! De hele maand september staat bol van wandelingen, tochten, workshops en kleine evenementjes in, of vanuit de mooie parken in onze stad.  Op zondag 6 september spreken de Gebroeders Groen de jaarlijkse GROENREDE(N) uit (13.00 uur Heemraadssingel).

Ga HIER naar het overzicht van het volledige programma van Parkenmaand, want er is nog veel meer leuks te doen voor kleine prijzen of gratis. En  Coronaproof!

september 09 2020

Details

Datum 9 september 2020
Tijd 19:30 - 20:30
Kosten Gratis
Evenement Categorieën: , , , ,
Evenement Tags:, , , , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Buurttuin Dakpark

Hudsonstraat 111
Rotterdam, 3025 CE Nederland

+ Google Maps

Visit Venue Website

Organisator

Parkenmaand
Phone: 010 465 64 96
Email:
Website: Visit Organizer Website