Een beuk voor je muil en andere producten van Rotterdams hout

Van Bomen maakt stoere producten van Rotterdamse bomen. Dat doen ze omdat ze geloven dat ze beter om moeten gaan met lokale grondstoffen. Terwijl we in Rotterdam hout importeren vanuit de hele wereld, staat onze stad vol mooie bomen! Het gebeurt regelmatig dat de gemeente Rotterdam deze bomen moeten kappen wegens ziekte, verbouwing of gevaar. Zonde om die mooie stammen de versnipperaar in te laten verdwijnen, toch?

Lokaal geproduceerd

Op de website van Van Bomen kun je een Stadsplank in huis halen van de esdoorn van het Erasmus MC, of een stoere ‘Beuk voor je Muil’ uit het Kralingse Bos.  Elke boom vertelt z’n eigen verhaal. En die verhalen kun je ook lezen, zo kun je precies zien waar jouw hout vandaan komt. Lees hier de verhalen van de stadsbomen.  De houtproducten van van Bomen zijn zorgvuldig en lokaal geproduceerd. Bekijk hier het proces van boom tot plank.

Wil je een tafel, inrichting of buitenbank van Rotterdams stadshout? Er is veel mogelijk en bij Van Bomen denken ze graag met je mee.  Wil je een uniek relatiegeschenk? Vanaf 25 stuks maken ze ook prachtige gepersonaliseerde relatiegeschenken met bijvoorbeeld een eigen logo of boodschap. Nieuwsgierig geworden?

 Contactgegevens

Van Bomen is een initiatief van Buurman, en zitten in de Keilewerf.

wo t/m za, 10:00 – 18:00
Vierhavensstraat 56 Rotterdam
Email: info@vanbomen.nl
Telefoon: 06 – 57331351
website: www.vanbomen.nl