De officiële aftrap van de Parkenmaand

De officiële aftrap van de Parkenmaand, zondagmiddag 3 september bij het Vroesenpaviljoen in het Vroesenpark met (o.a.) theatervoorstelling de Wereldwachter van Ruut Van Hooft.

De Rotterdamse Parkenmaand in de hele maand september: wandelingen, tochten, kleine evenementen, rondleidingen, film, kinderactiviteiten, muziek in de Rotterdamse Parken!

De Wereldwachter
De Wereldwachter … een straattheatervoorstelling van Ruut van Hooft rond (en op) een grote wereldbol. De Wereldwachter heeft de taak om op de wereld te passen. Dagelijks komt hij aanrijden op zijn Vespa. Met zijn air-cleaner en plantenspuit zorgt hij er voor dat u rustig kunt gaan slapen en weer onbezorgd de wereld in kan stappen.

Wandeling door het Vroesenpark

Rob van Heugten van Stadsbeheer / gemeente Rotterdam en Fred de Jong van Bewonersorganisatie Blijdorp organiseren aan het begin van de Parkenmaand 2017 een interessante wandeling door het Vroesenpark. Wilt u ontdekken wat er allemaal te beleven is in het Vroesenpark wandel dan met ons mee op zondag 3 september. Het belooft een leuke leerzame middag te worden. van 14:30 uur tot 15:30 uur. Vertrekpunt: Voor het Vroesenpaviljoen

Opgeven voor deelname per e-mail: bewonersorg@hetnet.nl

Kijk op de websites van de Rotterdamse parken en natuurlijk hier op de groene agenda en op de facebookpagina’s Rotterdamse Parken & Groene Agenda voor het laatste nieuws en het programma!