De Groene en Schone Opzoomer Roadshow

De Groene & Schone Roadshow toert van half maart tot eind april door Rotterdam. Ook bij jouw in de buurt is er een show! Wat zijn jouw ideeën voor een groene en schone straat? En als je je handen uit de mouwen wilt steken, dan kun je misschien gelijk aan de slag!

Tijdens de Groene & Schone Roadshow kun je je ideeën presenteren en inspiratie opdoen.  Neem je tegel en je boodschappentas mee naar de Groene en Schone Roadshow, die in maart en april door Rotterdam trekt.  Als je een tegel inlevert, krijg je een mooie plant om op de plek van de tegel te planten. De plant zorgt voor extra schaduw en koelte in je straat en helpt mee om wateroverlast te voorkomen.  Elke bezoeker mag één tegel inleveren, dus neem ook je buren mee! De boodschappentas is trouwens handig voor de mooie prijzen die te winnen zijn tijdens de Opzoomerquiz. Misschien ben jij wel de winnaar van de speciale Opzoomerquiz en ga je naar huis met een boodschappentas vol prijzen.

Meld je straat bij de Roadshow aan voor de extra aanbiedingen om je straat groener, schoner, koeler, natter of juist droger te maken. 

BEZOEK DE ROADSHOW IN JOUW GEBIED

Bezoek de roadshow in jouw gebied. Laat weten dat je komt. Meld je aan op de website. Hieronder staan de tourdata. Er volgen nog meer Roadshows.

  • Prins Alexander. Woensdag 18 maart. Huis van de Wijk Oriënt/ Kobehof 5. Vanaf 20:00 uur
  • Charlois. Woensdag 25 maart.  Millinxparkhuis/ Millinxstraat 69. Vanaf 19:30 uur.
  • Delfshaven. Donderdag 26 maart. Post West/ Tidemanstraat 80. Vanaf 19:30 uur.
  • Feijenoord. Dinsdag 31 maart.  Huis van de Wijk Irene. Oudelandstraat 75. Aanvang 19.30 uur.
  • Hillegersberg-Schiebroek. Woensdag 1 april.  De Buurvrouw.  Larikslaan 200. Aanvang 19.30 uur

Praktische informatie

Voor aanmelden voor de Opzoomer Roadshow en meer informatie klik dan HIER