Bekijk het Natuurhistorisch museum online

Het Natuurhistorisch is momenteel door de coronamaatregelen gesloten maar online gaan het museum doodleuk door! De filmpjes die in en om het museum zijn gemaakt, zijn gelukkig online te bekijken. Een audiotour en app-route in het museum zijn ook thuis te beluisteren. Een groot deel van de collectie is ook online te bekijken. Het maandelijkse Natuurspreekuur is digitaal.

Het Natuurspreekuur Digitaal

Het museum houdt elke eerste woensdagmiddag van de maand een spreekuur voor museumbezoekers. Vanwege de coronamaatregelen is het Natuurspreekuur nu digitaal. Maak een goede foto van je natuurvondst naast een liniaal of een muntje (voor het formaat) en stuur deze voor de 7e van elke maand naar educatie@hetnatuurhistorisch.nl onder vermelding van je naam en de vinddatum en vindplaats van het voorwerp. De conservator is benieuwd! Daarnaast kan je de natuurspreekuren ook HIER terugkijken.  Bekijk hieronder het natuurspreekuur van december 2020:

 

Bekijk HIER filmpjes van stadsnatuur.  Bekijk HIER filmpjes over evolutie en biodiversiteit uit de collectie.  Ga HIER naar het overzicht voor alle filmpjes uit het museum.