Basiscursus Veldbiologie: Wintereditie

Vanaf 29 december start deel 2 van de Basiscursus Veldbiologie. De eerste elfdelige online Cursus Veldbiologie vond plaats in het voorjaar van 2021. Veel cursisten gaven aan interesse te hebben in een vervolg. Goed nieuws dus, want vanaf 29 december start SoortenNL met een nieuwe serie lessen. Deze winterserie kost €25,- en bestaat uit vijf lessen met extra aandacht voor o.a. planten, insecten, vogeltrek en wintergasten.

Digitale lessen

De digitale lessen worden voorafgegaan door een korte instructie per mail en zijn ook digitaal terug te kijken. Na afloop van elke les krijgt iedereen een overzicht van de belangrijkste links, tips en bronnen toegestuurd. Tijdens de les staat de chat open voor vragen aan een expert panel.

Ga HIER naar de site om het Pakket van Cursus 2 te bestellen.

Cursus I en II gecombineerd

Heb je de eerste cursus gemist? Dan is dit pakket iets voor jou. Voor €75 kun je namelijk de vorige lessen terugkijken, meedoen met de nieuwe lessen en ontvang je bovendien de tweede druk van het Basisboek Veldbiologie.
Dat is 40 uur aan informatie om de donkere dagen te vullen met leuke weetjes en feitjes over de planten en dieren van Nederland, compleet met praktische tips over hoe je ze kunt herkennen en er zelf onderzoek naar kunt doen.

Ga HIER naar de site om het pakket van Cursus 1 en 2 te bestellen.

 

De cursus Veldbiologie werd mogelijk gemaakt door SoortenNL, IVN, KNNV, Vogelbescherming Nederland, Waarneming.nl, NJN en de Nationale Postcode Loterij.